mandag 21. november 2011

Tøysejente!

En kompis av meg sendte meg en melding i stad, med ordet "tøysejente!". Han har helt rett, det kan beskrive meg i dag.. Enkelte dager er jeg helt på kjøret, og humoren min gir ordet barnslig en helt ny betegnelse. På slike dager er alt morsomt, og jeg sitter bokstavelig talt og holder meg for munn for og ikke brase ut i latter i tide og utide. På sånne dager burde jeg egentlig sitte for meg selv, i et avlukket rom, å lese vitser. Jeg hadde trolig ikke kjedet meg ett sekund!

Jeg må jo ærlig innrømme at jeg digger slike dager. Jeg har det utrolig morsomt. Alt er jo morsomt. Personene rundt meg derimot kan lure på om det har klikket for meg. Vi snakker hysterisk latter (tilsynelatende ut av det blå..det de ikke vet er at jeg leser vitser i hodet mitt), og ut kommer det pisspreik så det holder. På slike dager får gjerne Nicklas noen rare meldinger av meg i løpet av dagen. Noen ganger ler han med, andre ganger tipper jeg han revurderer valget han tok for en stund tilbake. Høhø!

Det blir godt å tilbringe ettermiddagen med to gode venninner og deres barn. Lydnivået til de små jekker meg nok fort ned, slik at jeg igjen kan bli kjedelige, vanlige Monica ;-) Jeg avslutter med å ønske alle en finfin ettermiddag. Det er mørkt ute. Nesten natta. Selvom klokka bare er halv fire. Jeg savner sommeren jeg!

Ingen kommentarer: