torsdag 29. desember 2011

2012

Snart går vi inn i et nytt år. 2012. Jeg skal gjøre det beste ut av dette året. Nyte livet for alt det er verdt. Oppleve nye ting. Smile masse. Generelt være glad. Til tider kan hverdagen føles lang og vanskelig å komme seg gjennom. Da er det viktig å ha noe å glede seg til. Noe å jobbe seg fram i mot :-)

Læreren min på ungdomsskolen sa at vi måtte ta lyktestolpe for lyktestolpe da man var sliten og lei. Se for deg at du er på joggetur. Du vil gi opp, sette deg ned. Sett deg et mål om at du skal klare å løpe til neste lyktestolpe, for deretter å løpe til neste der igjen. Lyktestolpene i livet er opplevelsene du har med mennesker du er glad i. Opplevelser du kan glede deg til.

2012 blir et bra år. Det blir masse tid med luringen. Vi skal le og skape nye minner sammen. Han skal lære masse nytt, og jeg er så heldig at jeg får være vitne til det. Det er så fascinerende å se hvordan han gleder seg over de minste ting. Han opplever så mye "for første gang", og slike øyeblikk skal det bli maange av i året som kommer :-)


Det blir tid med gode venninner. Vi skal fnise, drikke vin, reise og kose oss. Vi skal sladre, skravle og få et enda tettere bånd enn hva vi allerede har.


Det blir nye hytteturer. Både med og uten barn. Der man kan legge igjen alle arbeidsoppgaver hjemme, og rømme vekk i noen dager.


Det kommer en ny sommer. Der sol skal slikkes, kald øl skal drikkes og hav skal plaskes i (ikke nødvendigvis i den rekkefølgen). Livet skal nytes med luringen, venner, familie og kjæresten. Jeg gleder meg til lyse dager og mer energi! Alle er lykkeligere på sommeren!


Jeg skal gå inn i det nye året sammen med en herlig gutt, som jeg er så heldig å ha som kjæresten min. Vi skal bli enda bedre kjent og skape minner sammen. Spennende!


Første lyktestolpe sånn jeg ser det nå er hyttetur. Kjæresten og jeg planlegger å rømme til fjells for en helg sammen med to gode venner. Akkurat når det blir er ikke 100% sikkert enda, men vi skal få det til. Jeg gleder meg :-)

Nyåret for min del starter med ny jobb. 100%. Pangstart med andre ord ;-) Hverdagen skal da gå opp for det. Teo og jeg har klart det før vi :-) Jeg skal ikke si noe annet enn at jeg gruer meg litt, men regner derfor med at det går over all forventning. Eller hva? ;-)

2010 var på mange måter et møkkaår. Det hadde hvertfall nok av utfordringer å by på. 2011 har vært et bra år, der jeg har møtt på flere oppturer enn nedturer. 2012 blir forhåpentligvis et enda bedre år.
2012 - jeg er klar for nye sprell. Velkommen! :-)

5 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Åhh, det va kjekt å lese ett positivt innlegg! Vi kryssa fingrane for at 2012 blir ett knallår :)

Anonym sa...

For et fint innlegg, Monica! <3
Store forventninger til 2012 her i heimen, vi starter jo med å vente på februar og baby, hihi

Véronique sa...

Prøver igjen....jeg ønsker deg, Teo og Niklas et godt nytt år! Håper at 2012 blir et bra år for dere :)

Klem

Monica Jensen sa...

Elisabeth:
Ja, vi krysser fingrene for det - for oss begge! Godt nytt år! :))

Tonje:
Åh, så spennende! Blir det en liten guttebebis eller jentebebis? Masse lykke til :)

Veronique:
Tusen takk! Du er så god du <3 Ønsker deg og Espen et godt nytt år også. Håper av hele mitt hjerte at deres ønsker går i oppfyllelse på en eller annen måte det neste året! Stor klem

Anonym sa...

Takk :D
det blir jentebebis! :D Tok litt tid før storebroren synes det var greit, men nå ser han ut til å ha vent seg til tanken, og har begynt å glede seg veldig!