fredag 16. desember 2011

Betenkt

I dag har tankene vandret på andre veier støtt og stadig. Om to uker er jeg faktisk arbeidsledig igjen. Jeg blir kvalm av ordet....arbeidsledig!

På vei hjem fra jobb tok tankene helt overhånd og jeg freaket litt ut. Først fikk mamma høre på meg, deretter kom tårene mens jeg pratet med Eirik noen minutter senere på telefon, og til slutt ringte Nicklas meg for å komme med trøstende ord. Han ba meg tørke tårene og tenke positivt, for det vil ordne seg, på en eller annen måte. Å høre han si det hjelper, på tross av at bekymringene ikke slipper taket av den grunn ;-)

Hele ettermiddagen har jeg brukt foran pc-en. Sendt ut jobbsøknader og registrert cv-en min hos alle vikarbyråer. Nå skal jeg ta en kjapp helgeryddings, før jeg skal kaste meg i dusjen. Jeg har barnefri. Det betyr at jeg kan møte kjæresten min utenfor husets fire vegger. Det igjen betyr date :-)

4 kommentarer:

Véronique sa...

*sender mange varme tanker til deg*

Anonym sa...

Gjør som Nicklas sier, tørk tårene og tenk positivt! Det ordner seg alltid for snille jenter! :)
Jeg skal krysse fingrene for at det dukker opp en ny jobb rimelig kjapt! :)

*klem*

Monica Jensen sa...

Takk, Veronique <3

Tonje:
Ja, jeg må prøve å tenke positivt, men skal innrømme at det ikke er så lett. Begynner jeg å tenke på det blir jeg fysisk kvalm. Men det ordner seg vel, håper jeg :) Må bare få inn et par bestillinger på Mary Kay så er jeg i gang :D
Klem

Anonym sa...

Uff, ja, skjønner at det ikke er så lett når man står midt oppi det :( Men det ordner seg! :D

Og ang sminken, så skal jeg sette meg ned å se på det når jeg er ferdig med julegavene, for det frister å prøve den ut! men meget mulig jeg trenger fargehjelp altså.. *sukk* aldri vært noe god på sånt :P

*klem*