fredag 30. desember 2011

Cry me a river

Dette er min siste arbeidsdag på NGI. Det føles på kanten til uvirkelig. Skal jeg ikke se denne gjengen på daglig basis lenger? Jeg har hatt min siste handletur på Kiwi Fagerstrand og sagt hadet til de som jobber der. Jeg har laget i stand min siste pølsefest. Jeg har spist min siste lunsj her. Det føles litt rart, jeg skal innrømme det! Nå venter nye utfordringer og nye ting skal læres. Det blir nok veldig greit det også, så fort jeg har vendt meg til tanken :-)

Gjengen på NGI har virkelig tatt meg godt i mot. Jeg følte meg som en del av "familien" fra første dag. De legger ikke skjul på at de vil savne meg. Det er innmari koselig å høre, da det er veldig gjensidig. Eller som Jokke sa: "Hvem skal vi komme med slibrige kommentarer til nå? Det er nesten så jeg får tårer i øya!" Humor er det nemlig mye av her, og takhøyden er stor. Jeg har fått høre litt av hvert de siste åtte månedene kan man si.. På tross av slibrige kommentarer, tar de godt vare på meg. De henter kaffe, de vasker bil, de fikser bil, de skifter dekk, de hjelper meg på kjøkkenet. For en gullgjeng!

Dagens mål er:ingen tårer! Noe sier meg at det kan bli vanskelig å holde igjen tårene på slutten av dagen;-)

Etter jobb skal jeg videre for å møte kjæresten.Tipper han og Martin er passe slitne etter å ha hatt ansvaret for en haug med fjortiser dag og natt de siste tre døgnene.Det hørtes sånn ut i går kveld da jeg pratet med han på telefon hvertfall. Støynivået i bakgrunnen var høyt,takket være en haug med gutter i stemmeskiftet;-)

Lille luring skal tilbringe natten hos pappaen sin.I går var egentlig pappa-dag, men jeg fikk "låne" han.Det var godt med litt ekstra tid, bare han og meg.Han har ligget i armkroken min,under min dyne,de siste nettene.Jeg har ikke sovet så godt, men det har vært innmari koselig.Han sover i sin seng ellers nå, så det var litt som i "gamle dager" :-) I natt derimot er det min tur til å ligge i en armkrok.Det skal bli godt det og:-)

Renner øynene mine etterpå er det fordi jeg er allergisk mot sminke, og ikke på grunn av at jeg er lei meg, altså... Sånn til info! 

2 kommentarer:

Kristin sa...

Du er bare søt Monica:)

Kristin sa...

Du er bare søt Monica:)