torsdag 29. desember 2011

Et ønske om snø

Hittil har jeg syntes det har vært helt greit at snøen ikke har dalt ned her på østlandet. Nå derimot har det gått opp for meg hvor mye morro både store og små går glipp av på grunn av den manglende snøen. Aketurer, skiturer, herjing.. Jeg vet om en liten gutt som virkelig hadde elsket å leke i snø, i stedetfor i søledammer - slik han gjør ellers året rundt ;-)

I fjor hadde han ski på beina for første gang. Slalåmski. Det gikk over all forventning, og vi hadde gledet oss til å prøve i år igjen, nå som han er eldre og sterkere i beina. Jeg begynner å forstå at vi må finne et fjell å rømme til for at det ønsket skal gå i oppfyllelse!

De nye langrennskia står i gangen. Kun brukt på gulvteppet til farmor. De står der og konkurrerer med den fine nye sykkelen hans. Noe sier meg at den blir brukt mer i vinter enn skia..

Jeg trodde aldri jeg skulle si det, men; snø, snø, kom til meg!!

Ingen kommentarer: