mandag 26. desember 2011

Hei!

Jeg er tilbake etter noen dager med pause fra data og blogg. Julen har virkelig gått i ett, men jeg har kosa meg masse, så jeg klager ikke :-)

I år var det en annerledes julefeiring for meg. Min første jul uten Teo. Litt trist var det å levere han, men jeg hadde en veldig fin julekveld for det. En voksenjul, med masse god mat og drikke - sammen med en gjeng herlige mennesker, som virkelig får meg til å føle at jeg er en del av familien :-)

Jeg fikk masse fint. Jeg er helt overveldet faktisk! Kaffemaskin, iPad, blue ray-spiller, klær.. Ja, lista er laang! Jeg har tydeligvis vært sykt snill det siste året ;-)

I dag har dagen gått med til hvile. Det har vært deilig! Jeg har kost meg i sofakroken med de to fine gutta mine. Nå er luringen lagt og vi skal lage oss noe god mat. En kosekveld før Nick reiser til Göteborg for noen dager med laget han trener! Vi er begge passe slitne etter gårsdagens 1.juledagfeiring ;-)

Tar på å være helt på natten gitt!

Vi forlot utestedet rundt midnatt og avsluttet kvelden med nach sammen med en livlig gjeng. Begynt å bli en tradisjon det nå ;-) For min del deltok bare kroppen min. Hodet koblet ut i 21-tiden, etter en dag med (utrolig nok) lite mat og bratt flaskeføring for å ta igjen de andre før vi skulle ut. Alltid lurt ;-) Det var en grunn til at vi dro hjem ved midnatt for å si det sånn...

Kjæresten var på trening klokken 10 i dag tidlig for det. Jeg derimot... Jeg var IKKE på trening!

4 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Noken e helt både om dagen og om natta, andre e berre helt!
Håpe dokke får ei fin romjul ;)

Anonym sa...

Hvorfor ikke?

Monica Jensen sa...

Hvorfor jeg ikke var på trening? Jeg var for opptatt med å holde meg fast i senga :)

Monica Jensen sa...

Du har rett, Elisabeth - noen er bare generelt helt ;) ønsker deg en fortsatt fin romjul også :)