mandag 12. desember 2011

Hjemmespa

Etter å ha strevet med utseendet til bloggen i absolutt hele kveld (jeg er det stikk motsatte av fornøyd), var jeg både sliten i hodet og skuldrene. For å roe ned bestemte jeg meg for å ta en liten spakveld. Hjemmespa! Sånt trenger vi jenter å gjøre innimellom. Ta litt vare på oss selv :-)

Mine favorittprodukter i skapet er bodyscruben og dusjoljen til Yves Rocher.
Det er organiske produkter som lukter himmelsk og gir meg en utrolig myk hud. Etter en halvtime på badet føler jeg meg nå som et nytt menneske, og er klar for en god natt søvn. En deilig avslutning på en lang dag :-)

God natt, tittere!

Dette innlegget er sponset.

2 kommentarer:

Yvesr Rocher Rabattkode sa...

jeg liker de produktene veldig godt :) tips, du får 10% rabatt om du bruker koden xmas2011 når du handler

Monica Jensen sa...

Takk for tipset :)