torsdag 8. desember 2011

Kong vinter

Julefølelsen kom med snøen!

I dag tidlig våknet jeg av at kjæresten kysset meg hadet. Han hadde på seg en kjempefin strikkegenser og jeans. Ved siden av meg i sengen lå lille luring. Han var langt inn i drømmeland, og vi kunne ligge til lading i en halvtime til. Deilig! Det er ikke ofte jeg får følelsen av å "vinne" tid på morgenen :-)

Resten av morgenen gikk med til frokost under dyna i sofaen, musikk og god stemning. Vi var begge opplagte og klare for en ny dag. En sånn start på dagen med Teo er gull. Helt herlig! Jeg roser snøen litt, for den lyser virkelig opp ute, noe vi (hvertfall jeg) trenger!

Ellers i dag, sånn bortsett fra jobb, skal jeg på et jobbintervju i Oslo, og så skal jeg muligens bli healet. Fikk prøve det ut i går, og det er faktisk noe av det sykeste jeg har opplevd. Men mer om det i et annet innlegg :-)

Ha en fin torsdag!!

Ingen kommentarer: