fredag 23. desember 2011

Lille julaften

Vi feirer jul på jobb i dag. God lunsj, gløgg og den beste stemningen med en super gjeng. Det er mye latter og alle er klare for å ønske jula velkommen :-)

Jeg skal tilbringe enda noen timer her. Si hadet til noen av gutta som jeg ikke ser i romjula, osv. Ny jobb venter meg på nyåret. Det er i boks :-) 100% stilling, nytt vikariat, i Ski. Håper det blir bra, selvom ingen kan slå denne gjengen!

I skrivende stund er Nicklas for å hente Teo i barnehagen (han sitt forslag). Det er så få barn der i dag, så han skulle få ha kort dag i dag :-) De skal videre å spise lunsj og kose seg, før de møter meg etterpå. Aller første gang de er alene sammen. Jeg er spent, men regner med at det vil gå helt fint :-)

Ellers vil jeg ønske dere alle en riktig GOD JUL! Jeg titter nok innom :-) Stor klem fra meg**

2 kommentarer:

Helene G.K sa...

God jul til deg,Monica! Kjempehyggelig å lese bloggen din!.)

Monica Jensen sa...

Så koselig at du synes det :) håper du har hatt en fin jul så langt :)