fredag 16. desember 2011

Mammablogg Awards 2011

Januar 2011 ble jeg en av de nominerte når det kom til årets morsomste mammablogg 2010. Min første tanke var: "ååhh, herregud, så flaut det blir å komme på siste plass!" Det var en tanke jeg slo fort fra meg, da det gikk kraftig opp for meg at jeg er en hysterisk morsom person. Jeg gir meg selv latterkrampe hver dag! På grunn av juks god konkurranse vant jeg dessverre ikke, men jeg kom på en veldig god andreplass. Man skal ikke kimse av det! Det viktigste er jo ikke å vinne, det er å ikke tape delta!

Nå er det klart for Mammablogg Awards 2011. De forskjellige kategoriene er:
1. Årets mest kreative mammablogg
2. Årets mest inspirerende mammablogg
3. Årets morsomste mammablogg
4. Årets mest estetiske mammablogg
5. Årets mest velskrevne mammablogg
6. Årets mest orignale mammablogg

Hvis du ønsker å nominere meg under en av de overnevnte kategoriene er det bare å kjøre på. Hvis ikke, overse dette innlegget og ikke nominer noen andre heller så er det greit det også :-)

Man kan sende en mail til post@foreldremanualen.no eller legge igjen en kommentar under dette innlegget.
Ha en god dag!! :-)

1 kommentar:

Véronique sa...

Masse lykke til Monica :)