søndag 18. desember 2011

Man skal kose seg i jula

En litt sliten Monica titter innom en søndagsformiddag. Helgen har vært fin, men den har gått i ett. Man skal kose seg i jula, og det har jeg definitivt gjort denne siste helgen i advent :-)

På fredag var det date og pinnekjøtt med kjæresten. Øl til meg ble det og. Tre øl faktisk, og jeg var i slaget. Har jeg nevnt før at jeg ikke tåler stort? ;-) Det resulterte i en noe dårlig form i går. Tenk, fyllesyk, etter tre øl. TRE!! Det hindret allikevel ikke meg i å bevege meg inn på senteret i går. Fyllesyk på senteret pleier ikke være en slager altså, men fokuset ble rettet fort bort fra fyllesyke til hvor irriterende mammaer som stopper rett foran rulletrappa med barnevogn for å skravle med venninnen sin er...

Generelt alle mennesker som står i veien for meg er irriterende når jeg tenker meg om. Spesielt på senteret. Jeg velger bevisst å unngå køer. Det er med andre ord ikke et stort ønske som går i oppfyllelse når jeg må GÅ i kø!

Uansett, alle andre mennesker ble bare bakgrunnsstøy da jeg møtte på lille luring som var på shopping med pappaen sin. Han holdt hånden min og ga meg det ene og det andre susset. Herlig :-)

I går kveld fikk jeg besøk av Stine, Sarah og Heidi. Vanligvis har jeg ordna og styra lenge før venninner kommer på jentekveld. I går derimot sov jeg frem til et kvarter før Sarah ringte på døra. Etter en liten stund var derimot partyformen på plass, og ny øl kunne ha fest i magen min :-)

Vi dro videre til bowlers. Der hadde Follo HK julebord, og hvem kom ikke opp ved siden av meg da jeg sto i evig kø utenfor? Den kjekke kjæresten min i dress! Dress. Dæven. Han kler dress! Han tok meg i armkroken sin og fikk meg forbi køen. Der og da føltes det nesten som om han var en prins på en hvit hest.. Eller noe :-)

Nå ligger jeg i Nick sin seng og vurderer ut måter å komme meg hjem på. Han er på kamp med ene guttelaget han trener. Helt om natten, helt om dagen ;-) Det siste der gjelder ikke helt meg, vel og merke. Selvom formen absolutt er stigende!

Jeg velger å avslutte dette innlegget om egentlig ingenting med en stor TAKK. Takk til dere som finner skrivingen min interessant. Helt utrolig spør du meg ;-) Seertallet har tatt seg opp, og flere hundre titter innom hver dag. Tenk det :-) Spesielt koselig var det i går kveld når opptil flere som jeg aldri hadde trodd at leste bloggen kom bort til meg og sa de var innom hver dag, og avsluttet med masse skryt. Takk. Glede :-)

Klem fra meg**

5 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Så utrulig bra at helga di har vore toppers :) Vi lika slike helge!
Og mannfolk i dress e heilt klart noke for sej sjøl, elska dei dagane gubben må ha på sej dress :) Blir jo småyr berre av tanken, hahaha ;)

Anonym sa...

Det hørtes ut som en vellykket siste adventshelg! :D

Véronique sa...

Hei Monica,

Du er nok ikke den eneste som blir irritert på kvinner med barnevogn som stopper rett foran rulletrappa (eller midt i løypa på senteret) og skravler med noen andre. Jeg blir også irriterert på det.

Jeg var selv en snar tur på senteret i går og det var full kaos :(

Ha en fin søndagsettermiddag/kveld!

Klem

Anonym sa...

jg er også fast leser :) caroline

Monica Jensen sa...

Elisabeth:
Absolutt! Gutter i dress er deilig! Ekstra deilig er kjærsten min i dress :D Holdt jo på å ramle sammen når jeg så han, hahah!

Tonje:
En super helg, som gikk aalt for fort ;)

Veronique:
Hehe, godt vi er flere. Har tatt meg selv i å plassere meg selv rett foran rulletrappa jeg også, da har jeg skammet meg. Sånt ekke lov! Førjulstid = kaos på senteret, men LITT kos også :) Klem

Caroline:
Så hyggelig! Du må gjerne nominere meg på foreldremanualen.no. Det hadde jeg satt pris på :)