onsdag 14. desember 2011

Mary Kay

Hei tittere!
Mitt 8 måneder lange vikariat begynner å nærme seg slutten med store skritt. Wææ. Det er så skremmende at dere vet det ikke engang! Jeg har selvfølgelig allerede begynt å tenke på fremtiden. Jobb. Jeg må gjøre noe. Jeg har derfor blitt frittstående hudpleiekonsulent for Mary Kay. Har dere hørt om Mary Kay? Dere kan lese mer her.

Jeg er selv bruker av Mary Kay sin sminke, og jeg har flere venninner som er frelst av hudpleieproduktene deres. De har gode produkter, og prisene på produktene er heller ikke ille. Vinn/vinn!

Hvis det er noe dere ønsker å bestille fra Mary Kay må dere gjerne ta kontakt med meg. Min mailadresse er mon_jensen@hotmail.com og mitt telefonnummer er 98064301. Om ikke lenge er også min egen mary kay-nettside oppe og går, slik at det vil bli mulig å legge inn bestillinger der også :-)

Ta også kontakt om dere ønsker en hudpleiekveld med venninner. Jeg setter pris på all erfaring jeg kan få, og det er viktig for meg å komme inn i gamet og lære så fort som mulig. Det gjør jeg ved å få muligheten til å holde hudpleiekvelder. Det er selvfølgelig ingen kjøpeplikt!
Håper noen av dere vil hjelpe meg litt i gang :-)

Ellers har jeg nettopp printet ut bilder av en fin gjeng. Vi hadde FAU-møte i går kveld, og alle tok et kjapt bilde av seg selv med iphonen, slik at de andre foreldrene skal vite hvem vi er. En gjeng med anstrengte smil ble det ;-) Nå er vi i full gang med å planlegge juletrefest!

Jaja, jeg runder av her. Vi "sees"! :-)
Klem fra meg**

6 kommentarer:

christine j sa...

Da har jeg en bestilling til deg:-) plinger på en dag:-)

Monica Jensen sa...

SUPERT! :D

Julie sa...

Kan jeg bestille deg over til Vestlandet? :D He-he! Jeg har vert på sånn Mary-Kay party før, og det er kjempe gøy! Kjøpte med meg ett par øyenskygger, og de er jeg kjempefornøyd med! :D

Monica Jensen sa...

Hehe, dessverre ikke så lett å bestille MEG.. Men skal si ifra hvis jeg plutselig befinner meg på den kanten av landet ;) Produkter kan du derimot bestille av meg,så skal jeg sende de til deg jeg :) Ja,øyenskyggene er virkelig gode. Må ha noen nye selv :D

Anonym sa...

Hei jeg er og Mk konsulent og elsker det:) Su fra om du trenge noe hjelp eller deling av erfaringer, denne jobben gir gode muligheter og provisjon, klem fra Linda (også alenemamma);) ta gjerne kontakt på 90 41 41 10

Anonym sa...

Heisann :) Mari-Christin Eriksen her :) Jeg er og MK konsulent ;) Og stoor trives med det ;) Men lurer på hvordan dere klarer å jobbe med dette når dere er alene mor, jeg får ingen bokkinger på dagtid,bare på kveldstid :/ Ps: skal dere til Farris Bad til helgen i Larvik? Det skal jeg ;)