tirsdag 13. desember 2011

Min nye favoritt

I løpet av høsten har jeg, i likhet med ganske mange andre jenter, forelsket meg i fargerik neglelakk. Skapet er fullt av ulike farger fra ulike merker. Det de fleste har til felles er at de skaller av utrolig fort, til min store frustrasjon.

Den siste tiden har jeg prøvd ut et nytt merke, som jeg er mer enn positivt overrasket over. Det er neglelakken til Yves Rocher.

For det første er det smal kost. Gull for meg som ikke er så flink til å legge på lakken. Med smal kost er det lettere å holde seg på selve neglen ;-) Den har også en utrolig god dekkevne. Det holder fint med kun ett strøk. I tillegg tørker den fort. Det setter jeg veldig stor pris på, da jeg har en tendens til å legge på ny neglelakk rett før jeg skal sove. Jeg har våknet opp mer enn én gang med fargerike flekker i både ansiktet og på hodeputa ;-) Tid til å vente på at neglelakken skal tørke har jeg nemlig aldri.. Men det beste av alt er selvsagt at den tåler litt. Den skaller ikke av like lett som så mange andre merker jeg har prøvd gjør. Mitt faste nye merke, uten tvil :-)

Nå om dagen er det den dype fine lillafargen jeg bruker. Det er jo trossalt advent ;-)

Dette er et sponset innlegg, men jeg ønsker allikevel å understreke at jeg ikke skriver om noen produkter som jeg ikke går god for selv. Dette er absolutt en yndling i samlingen min - for ja, det har blitt en passe stor samling det siste halve året!

Tips: du får 10% rabatt om du bruker kodeord xmas2011 når du handler nå fra Yves Rocher :-)

2 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Helde den på, på negle som blir vaska minst 30 ganga om dagen? ;)

Monica Jensen sa...

Den tåler en del altså :)
I går vasket jeg med salmiakk, vasket kjele med stålull og vasket hendene mine maange ganger. Fortsatt fin neglelakk på slutten av dagen :)