mandag 19. desember 2011

Mine kjære kollegaer

Det er ikke bare fordi jeg står uten jobb om et par uker at jeg synes dette er tøft. I samme slengen mister jeg nemlig en gjeng gode kollegaer som jeg har satt utrolig stor pris på de siste månedene. Jeg jobber i et mannsdominerende miljø, og jeg har måttet lære meg å leve med humoren deres - typisk mannehumor. Man må ikke være hårsår, og så lenge man ikke er det fører det bare med seg daglig latter. Jeg har ledd myye de siste månedene ;-)

Harald - verdens beste sjef. Han passer på alle, og er "husets far". Da jeg hadde det tøft en liten periode i sommer kunne jeg gå til han og prate ut. Han viste full forståelse og god støtte. Han skryter og gir ros, han tuller og han fleiper. Det er i hvertfall sånn jeg kjenner han. Takhøyden her er stor, takket være han!

Edwin - brun og blid. Vi fant fort tonen, siden vi begge er aleneforeldre. Jeg kan prate om alt med Edwin. Uansett humør har han fått meg til å smile, og smiler jeg ikke ber han meg smile! Han kommer med kjappe replikker og jeg kan le hysterisk av han sine kommentarer. På tross av at vi bare har møttes som kollegaer kjenner han meg som person utrolig godt, og det merkes :-) Nå kom han jaggu inn på kontoret, og fikk meg til å le etter type 20 sekunder.. Vi holder kontakten, brun og blid! :-)

Tom Christian - kaffekompis. Tom Christian er kaffekompisen min. Jeg drikker mannekaffe, han drikker jentekaffe. Vi har hatt mange gode samtaler om alt mellom himmel og jord. Har jeg en dårlig dag får han meg alltid til å smile, enten med hyggelige ord eller sine "spydigheter". Desidert en person jeg kommer til å savne masse i hverdagen min! Stikkord: pepperkakehus. HAHA!

Glenn - kosebamsen. Når jeg får øye på han i gangen er det umulig å ikke le. Der står han, med en eller annen grimase, klar for å si noe "lurt". Han er den personen som ringer inn her og gjør om stemmen sin, for å lure meg. Han er den personen som "kjefter" på meg fordi jeg har lagd feil mat. Han er den personen som er herlig ærlig, og jeg digger det!

Vims - tullegutten. Vims gliser alltid fra øre til øre. Han er koffert-tenkern. Han er den personen jeg trodde het Nils i hvertfall to måneder. Viste seg at det var Vims ;-) Vi har daglige samtaler om tull og tøys. Han er den hjelpsomme som hjelper meg med rydding av bord og vasking av bil. Snille, gode vims!

Dette er bare noen få av mange fine kollegaer. For første gang i mitt liv har jeg blitt glad i kollegaene mine. Jeg kommer til å savne dere, masse, alle sammen!!

2 kommentarer:

Mette Helen sa...

Høres ut som en god gjeng! :) satser på at du får en ny jobb du trivs sånn noenlunde like godt i :) det er absolutt ikke godt å gå uten jobb!

Du har en utrolig koselig blogg! Stå på! :)

Klem

Monica Jensen sa...

Ja, de er en super gjeng som jeg kommer til å savne masse!!

Takk for det, det er koselig å lese :)

GOD JUL! Klem