torsdag 22. desember 2011

O' du herlige førjulstid

Det ble en litt ufrivillig bloggpause for meg gitt. Du vet O' den herrrlige førjulstid følger med seg stress fra ende til annen, og ikke minst tønnevis med kos :-)

Her om dagen var venninner med barn samlet hjemme hos meg. Det er på vei til å bli en tradisjon det nå :-) Vi låser unga innpå et rom, og så koser vi mødrene oss med god mat..Neida! Vi møtes noen dager før jul, spiser nissegrøt og utveksler/åpner gaver.En liten mini-julaften.Innmari hyggelig for både store og små! :-)

I år hadde vi et nytt medlem i gjengen også. En liten guttebebis som bare var fire dager gammel. Helt nydelig! Jeg tok det som god fisk at jeg skulle bli babykurert for enda ett år, men den lille klumpen hadde vel heller stikk motsatt effekt. Hysj da, sånt sier man ikke høyt. Da vet jeg nemlig om et stk kjæreste som får angstanfall. Slapp av, jeg er fortsatt litt for glad i å sove til å leke med den tanken enda! ;-)


Ellers er det jul på jobben også. Julelunsj, gave, gløgg og julemusikk. I morgen er lille julaften. Jeg er veldig klar for noen rolige dager med familie og venner. Ikke minst vet jeg om en liten luring som gleder seg masse til gaver. Han fikk mersmak etter mini-julaften her om dagen. Akkurat sånn det skal være. Jeg gleder meg med han :-)

Ingen kommentarer: