torsdag 22. desember 2011

Puster ut!

Du vet det er noe alvorlig galt med deg når du beveger deg inn på senteret midt i ettermiddagsrushet to dager før jul vettu. Er man en tikkende bombe før man kommer inn hit, kan du banne på at det snæpper for deg så fort du entrer bygningen. Jeg derimot, jeg tar det kult. Slengt meg ned på en benk sammen med bæreposene mine og sjokomelka mi. Nå sitter jeg å nyter synet av alle de superstressa menneskene som snart pådrar seg hjerteinfarkt. Torsdagskos vet dere.....

Jeg skulle egentlig bare inn hit for å kjøpe mat, overraskelse til julesokken til Teo, og en strømpebukse til meg selv. Nå i jula har jeg et sykt forbruk når det kommer til nylon strømpebukser. De revner jo bare man ser på dem. Eller i mitt tilfelle; går på do i u-edru tilstand, og drar på meg strømpisen i rekordfart - nettopp fordi jeg egentlig ikke har tid til å gå på do i utgangspunktet, jeg har jo trossalt fullt opp med å leke durasellkanin = være over alle hauger og prate med absolutt hele verden!

Anyroad... Endte opp med julegave til meg selv i dag i tillegg :-) Nytt undertøy, til den nette sum av 700 kr. Takk jobben for gavekort på 500 ;-) Når man finner noe som endelig passer må det kjøpes. Sånn er det bare! God jul, Monica!

Nå skal jeg en tur til Live, så en tur innom Hanne og Martin, og deretter hjem for å lage middag til meg selv og my man som dukker opp på døra en eller annen gang i kveld :-) Med andre ord; ut av senteret fort som fy.....

Ok. Nå krangler et par rett foran meg. Jeg er nesten nødt til å bli her litt lengre, bare sånn for å overhøre hvor hurpete den dama er mot mannen sin akkurat nu. Torsdagskos vet dere ;-)

God jul :-)

Ingen kommentarer: