onsdag 28. desember 2011

Rolig start på dagen

Å våkne helt av meg selv til en tom leilighet var faktisk ganske behagelig. På tross av at jeg egentlig våknet av et mareritt. Jeg drømte at jeg måtte sette inn ny spiral. Seriøst, mareritt! Da kan dere skjønne hvor vondt det faktisk KAN være. Ikke for å skremme altså, men stikkord; masse blod, gørr og smerte. Legen min var ikke så flink! Uansett, bruk prevensjon, gutter og jenter! Helst kondom, better safe than sorry. Med mindre dere er i et fast forhold og vil ha barn da..

Da var sexualundervisningen over for i dag.. Det var litt sånn den fungerte på ungdomsskolen husker jeg. Vi hadde gledet oss i over to år til akkurat det kapittelet, og så bladde vi oss gjennom det på nøyaktig to minutter. Vel, da måtte man bare lære på egenhånd da gitt!

Nå sporer jeg helt av her. Deilig morgen, der var jeg.. Å tasse til kjøkkenet i bare pysjen, trykke på en knapp og få varm god kaffe føltes virkelig som luksus.

Slenge meg ned på sofaen, med kaffen i ene hånden og bloggen i den andre føltes hvertfall ut som luksus. Jeg har ikke sjans til å huske sist jeg hadde en så rolig start på dagen. Det trengtes :-)

Nå burde jeg strengt talt lagt ut et bilde av meg selv som drikker kaffen, men dette ansiktet er ikke bloggverdig nå. Jeg tror jeg lå PÅ ansiktet mitt i natt, med hele kroppsvekta faktisk. Har enda ikke funnet øynene mine i denne hudfilla som tidligere var kjent som ansiktet mitt!

Så snart kaffen er drukket opp skal jeg dusje, stelle meg - samtidig som jeg hører på musikk. Deretter videre for å hente luringen. Lykke :-)

Ha en fin dag alle :-)

3 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Koselig med morgeninnlegg :) Tek mej aldri tida til det ;) Men so e no poden gjerne oppå pcen når ej bruka den, om han e våken. No søve han, og ej nyte stillheta, enn so lenge :)

Monica Jensen sa...

Ikke så ofte det blir tid til det her heller,men i dag fikk jeg tid :) vil bare si tusen takk for alle kommentarer du legger igjen, setter stor pris på responsen :) jeg er ikke så flink til å legge igjen kommentarer hos noen, på tross av at jeg leser daglig, men jeg skal bli flinkere :) ha en fin dag :)

Elisabeth Ingeborg sa...

Oida, du ha kommentert tilbake jo :)
No i jula he ej faktisk hatt tid til å kommentere blogga. Alle blogga fortjena en kommentar i ny og ne ;)