torsdag 1. desember 2011

Smakebit fra fotograferingen

Som en leser gjettet, var det Model Day Studio som kontaktet meg. De holder til ved Stortinget i Oslo. Da blir man invitert til gratis sminke og styling av hår + fotografering. Ønsker du å få med deg noen bilder hjem må du betale for det. Det koster, men er fortsatt mye billigere enn Fame. Du kan velge mellom mange forskjellige studioer/bakgrunner, og fotografene er utrolig dyktige til å guide deg gjennom selve fotograferingen om du føler deg litt usikker.

Vi bestemte oss på forhånd for at vi ikke ville ha de typiske "utstillingsbildene", der man har på fin kjole og smiler pent til kamera. Vi ville utfordre oss selv litt, og gjøre noe annet. Det er jo trossalt ikke hver dag man tar bilder på den måten. Og om jeg utfordret meg selv? Gjett om! Jeg husker at en gang i tiden sa jeg noe sånt som "når griser begynner å fly" til det å ta lettkledde bilder av meg selv. Vel.. Det snudde brått i kveld.. Føler dog ikke at jeg gikk langt over grensen min. Uskyldig og morsomt, det var det det var!

Så here it goes...
Da har man gjort det også :-) Hvem som helst kan dra dit, bare å ta kontakt med dem på forhånd og avtale tid. Vi møtte på både barn, gravide, menn og damer - yngre, som eldre!

10 kommentarer:

Anonym sa...

De er heldige de, som får besøk av julenissen i år.

Anonym sa...

så fine bilder :) Den svarte kjolen? var fin, hvor er den kjøpt?

Monica Jensen sa...

Anonym: HOHOHO!

Anonym: Takk for det :) Det er ikke en kjole, det er en korsett. Bestilte den over nettet for noen år siden, husker dessverre ikke hvor :(

Anonym sa...

Sikkert ikke feil å være typen din.

Hege sa...

Så flotte bilder:)

filmannette sa...

Og du er like fantastisk i virkeligheten som på bildene

Sjefen sa...

Kan bekrefte at det ikke er feil å være typen ;)

Linn Therese sa...

Utrolig flotte bilder, Monica. Du er virkelig flott. Kjempevakker!

Véronique sa...

Jeg synes bildene dine ble kjempe fine :) HOT Monica :)

Monica Jensen sa...

Tusen takk!! :) Men husk, sminke og lys gjør myye! Var morro da! :)