fredag 30. desember 2011

Sminket til nyttår

Når det kommer til nyttårsfeiring er det gjerne fargene gull, sølv og svart som går igjen. Også når det kommer til sminke.

Siden jeg er ganske mørk (brune øyne, brunt hår, osv.) har alltid gull vært en farge jeg liker godt. Nå i jula er det selvfølgelig intet unntak ;-)

I år er det øyenskyggen (løs form) fra Yves Rocher jeg bruker. Favorittene er gull og sølvgrå. Jeg tar alltid gullfargen mot øyekroken for å åpne øyet, og deretter tar jeg den litt mørkere sølvgrå fargen på resten av øyelokket. For en mer intens farge, som er nødvendig på fest, fukter jeg penselen litt på forhånd :-)

Da er du plutselig klar for nyttårsfeiring - enten om du skal på fest, eller sitte hjemme i sofaen slik jeg skal i morgen ;-)

Klem fra meg**

Dette innlegget er sponset.

1 kommentar:

Anonym sa...

how's life ? monicajensen.blogspot.com blogger discovered your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered site which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer page rank check seo inc backlinks how to get backlinks Take care. Jay