søndag 18. desember 2011

Sofakos

Luringen sover søtt i sengen sin, stearinlysene er tent, håndballfinalen er på tv-en....

.....og kjæresten har sovnet på sofaen!

Jeg kjeder meg litt, så jeg vurderer sterkt å vekke han. Det er lov? Jeg må bare tenke ut en lur måte å gjøre det på.. Noe sier meg at det ikke blir så lett, for nå snorker han også!

Kanskje jeg bare skal la han sove? Han trenger det nok :-)

Uansett en veldig deilig og avslappende avslutning på helgen. Søndagskos er herlig. Eeekstra godt med kjæreste på søndager, på tross av at han har kapitulert på sofaen ;-)

Jeg begynner å vende meg til dette nå. Dette kjærste-opplegget. Jeg trodde jeg ikke savnet det, men nå som jeg har det skal jeg ikke legge skjul på at det føles godt. Deilig å være forelska :-) Unner alle den følelsen!

3 kommentarer:

Cecilius blogg sa...

så koselig! dette skal du nyte! du har jaggu hatt mange uflakser i året som har vært..hehe...bilen, osv.. du vet.. vi kan le av det når du skriver om det på bloggen, men ser for meg hvor j*** slitsomt det faktisk kan være når du står midt oppi det..hehe.. heldigvis har vi litt av det fortsatt som når strømmen går..off altså... nyt kjæresten og forelsken! Fordi du fortjener det :) God jul til deg og gutta!:) Klem Cecilie :)

Monica Jensen sa...

Takk, Cecilie, for en hyggelig kommentar :)

Ja, når jeg ser tilbake på det har jeg møtt på en deeel motgang, men heldigvis har det ordnet seg på en eller annen måte hver gang. Synes det er rart jeg ikke har "falt sammen" på veien igrunn.. Nå går det heldigvis bra da. Og så fort jeg får en jobb kan jeg senke skuldrene igjen :)

God jul til deg og dine også :) Takk for at du titter innom her,søte deg! Klem

Monica Jensen sa...

Min motgang har i det minste gitt meg noen morsomme blogginnlegg ;) Er mye morsommere når jeg har det kjipt! haha