fredag 9. desember 2011

Strøm er luksus

Å ta ut en ubetalt feriedag for å stå opp tidlig, ikke ha ekstra tid på morgenen med verken sønnen eller kjæresten, og stresse rundt en hel dag kjenner jeg at var svært lite etter planen. Strømmen kom tilbake etter ca 20 timer. Da badet frysevarene på kjøkkengulvet og rompa frøys fast i dosetet. Bare sånn for å sette det hele litt på spissen...

I 13-tiden fikk jeg mld fra barnehagen. Alle måtte bli hentet, det var rett og slett for kaldt inne i barnehagen. Nicklas ble med meg for å hente både Teo og bil, og sammen kjørte vi til Ski for å shoppe julegaver. På veien klarte selvfølgelig jeg å kjøre ut. Heldigvis gikk alt bra takket være den lave hastigheten. Jeg lo, Teo sutret, kjæresten var en smule oppgitt. Han viste derimot muskler og fikk oss opp på veien igjen, noe Teo var i ekstase over :-)

Siden vi fortsatt var uten strøm rømte Teo og jeg videre til Live og Jesper. Klare for overnatting :-)

Rett før leggetid fikk vi derimot høre at strømmen var tilbake på lændet. Da satte vi oss i bilen og kjørte hjem til oss. Litt flere sengeplasser og ikke minst et stort badekar som Live og jeg skal plaske oppi nu faktisk :-)

Godt å ha strømmen tilbake igjen asså. Og ikke minst er det praktisk med bilen på UTSIDEN av garasjen. Etter at vi brøyt ut bilen i stad fungerer den nemlig ikke, på tross av strøm. Den har rett og slett bare bestemt seg for å ikke slippe meg inn..! Garasjen altså... Jaja, god kveld, tittere - med eller uten strøm! ;-)

2 kommentarer:

Véronique sa...

Skikkelig uheldig dag du har hatt :(


God helg!

Monica Jensen sa...

Håper du har hatt en fin helg du og :)