onsdag 7. desember 2011

Tankene spinner

Jeg ser igjen på fremtiden med skrekkblandet fryd. Å ha en jobb, en fast jobb, er gull verdt. Da vet du i det minste hva du har å forholde deg til i tiden fremover. Du vet at én vesentlig del er på plass, nemlig en fast inntekt - noe vi alle er mer eller mindre avhengige av. De siste årene har jeg hoppet fra vikariat til vikariat. Det tærer på. Aldri vite når det tar slutt, nye mennesker å forholde seg til, en ny hverdag å vende seg til, osv.

Jeg begynte hos Norsk Gjenvinning i mai. Da med tanken om at vikariatet kun skulle vare ut mai. Det ble forlenget én måned, deretter tre måneder, osv. Nå har jeg vært her i åtte måneder, og jeg stortrives. Det er et sosialt firma, der takhøyden er stor og man bryr seg om hverandre. Jeg har blitt glad i mine kollegaer, for første gang i mitt liv! Nå nærmer det seg derimot slutten - denne gangen på ordentlig. Firmaet ble tidligere i år kjøpt opp (the story of my life, alle firmaer jeg jobber i blir kjøpt opp), og på nyåret kommer nye ansatte. Blant annet en som da skal ta over min stilling. Jeg har ventet på det, vært klar over det og forberedt meg mentalt så godt jeg kan. Allikevel er det tungt nå når jeg ser hvor kort tid jeg har igjen her.

Søknader sendes ut. Jeg er igjen jobbsøker. Det er så utrolig slitsomt, og det er ekstra slitsomt å tenke på at jeg kanskje sitter uten jobb i januarmåned. Det knyter seg i nakken min, skuldrene mine og magen min. Jeg blir kvalm! Så, tittere, ønsk meg lykke til - jeg trenger det. Det er ikke alltid like lett å være voksen og ha ræva full av huslån ;-)

2 kommentarer:

Véronique sa...

*krysser fingra for at du finner deg en jobb veldig fort*

Hva slags jobber ser du etter?

Klem

Monica Jensen sa...

Jeg titter på de litt forskjellig. Foreløpig meldt meg som vikarer på alle skoler i nærheten. Håper det blir en del jobb der til å begynne med :) Ellers har jeg sendt ut søknad til ulike kontorstillinger! :)

Klem