onsdag 25. januar 2012

Dårlig taper

Plasser meg foran et LUDObrettspill, og våg å vinn over meg, da skal jeg vise deg dårlig taper da. Da snakker vi trolig furteleppe og omspill så det holder. Når det derimot kommer til mammabloggawards er jeg selvfølgelig fornøyd over at jeg i det hele tatt bare er nominert. Det er en ære. Ok, hvem prøver jeg å lure? Nå trenger jeg sånn ca bare 200-300 stemmer så drar jeg 1.plassen i havn. Jeg regner med at det ordner seg, så dette tar jeg lugnt med et stort smil om munn. 5 dager igjen nå.

Neida, fra spøk til revolver (høhø). Selvom en fjerdeplass ikke engang gir meg medalje (om jeg for eksempel hadde vært langrennsløper), så er jeg takknemlig for hver eneste stemme jeg har fått. Jeg setter stor pris på det! Steget fra 2.plassen i fjor til 4.plassen nå er ikke noe å grine over. Jeg må bare innse at jeg blir kjedeligere med åra. Oi, den var tung å svelge!

Her en dag satt jeg forresten å tenkte ut noe superlurt å skrive om. Jeg satt og humret for meg selv, og tenkte: Dette blir genialt. JEG er genial. Siden ingen data var tilgjengelig noterte jeg bare innlegget bakerst i hodet, og innstilte meg på å få det skrevet ned litt senere på dagen. Vel, så var det den derre alderen igjen.. Det sies at man er på topp i en alder av 25 – alderen jeg nærmer meg med stormskritt. Jeg derimot begynner å tvile på dette.. 23,5 var mer min alder!

Helt til slutt her velger jeg å slenge ut et par gullkorn fra den fantastiske sønnen min. Han som gjør meg til en mamma i utgangspunktet.
Meg: Jeg skal trene..
Teo: Mamma, din tullejente, jenter trener ikke!
Meg: Joda, jenter kan trene de også..
Teo: …..
Teo: Nicklas, jenter kan også trene (med spørsmålstegn bak).

Føler dette røper at jeg ikke akkurat kan beskrives som treningsnarkoman…

Ingen kommentarer: