onsdag 11. januar 2012

Det er han og Northug

I og med at det ikke ser ut som jeg blir proff idrettsutøver, popstjerne eller president har jeg nå lagt min lit til sønnen min. Vi prøver oss frem, for å finne ut hva han har muligheter til å bli verdensmester i..

Siden det er snø er det langrenn det går i om dagen. Vi kom nettopp hjem etter en ettermiddagstur på jordet. Han har absolutt potensialet. Litt stiv i beina, men noe annet kan ikke forventes på et så tidlig stadie :-)

Akkurat i skrivende stund virker det mer ut som han prøver å vinne VM i grining. Slemme meg tok fra han saften som han bare griset med. Huff, så slem jeg er! Så nå ligger han på kjøkkengulvet og vinner gull i hyling. Der er han flink ;-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det verste er dem som konkurrerer i spørsmålsstilling, sukk.

En blid kar på ski, ser det ut som.

Monica Jensen sa...

Hehe, nok spm blir det også ja :-)

Jada, en blid gutt, med roser i kinnet :-)