søndag 8. januar 2012

Det er skikkelig tørke!

I går var siste frist til å nominere mammaer til "verdens beste mamma" på foreldremanualen. Eller var det beste blogg? Uansett.. I fjor ble jeg til min store overraskelse nominert til morsomste blogg. I år derimot har jeg ikke store troen på at dette går "min" vei, og skulle jeg mot formodning stå blant de nominerte kommer panikken til å velte over meg. Jeg har nemlig bloggtørke om dagen. De få gangene jeg virkelig har lyst til å blogge, så har jeg ikke muligheten. De gangene jeg finner på noe lurt å skrive om, så har jeg ikke muligheten. Deretter går det i glemmeboka, og hverdagen spiser opp fantasien min og alt det kreative som skal ned på arket - eller pc'n om du vil...

Blogginnlegg kommer det da støtt og stadig fra min kant, men den siste tiden har det vært få av innlegg som får meg til å klappe meg selv på min egen skulder, hvis dere skjønner hva jeg mener? Nå føler jeg liksom at bloggen min er helt lik som...absolutt alle andre sin. Vel, etter tørken kommer regnet, ikke sant? Så jeg regner med at jeg snart er igang igjen, slik jeg ønsker å være!

Sønnen min har sluttet å helle vaniljesukker utover hele kjøkkenet, han har sluttet å legge seg ned å trasse for full hals, han har sluttet å tegne på tv-en som morsdagsgave, han har sluttet med bleie - og derfor også sluttet å tråkke i sin egen bæsjebleie for så og løpe rundt på hele badet med små bæsjeføtter (dette har riktignok bare skjedd én gang,så han har kanskje egentlig aldri begynt?), han har mistet interessen for dopapir - så leiligheten er ikke lenger dekket fra topp til tå, og han har til og med mistet interessen for plasthansker!! Skjønner dere hvor jeg vil hen? Nå bare satser jeg på at han begynner med mange flotte gullkorn. Jeg må skrive dem ned. En rekke av dem har allerede kommet, men dessverre blitt fort glemt igjen. Man tror man husker vet du... :-)

Og som om ikke det var nok at sønnen min har begynt å oppføre seg eksemplarisk (evt. blitt litt mer bevisst på forskjellen mellom rett og galt), så har jeg attpåtil sluttet å drite meg ut!! Er dere klar over hvor mange bra innlegg jeg går glipp av kun fordi jeg ikke lenger driter meg ut på daglig basis?! Mine sexy truser blir ikke lenger sendt med i barnehagen ved en feiltakelse, jeg titter ikke lenger på porno på doen på jobb, og jeg tar ikke lenger med meg Teo til gynekologen.. Det er jo faktisk krise! Får håpe at jeg sklir og fester meg fast i rulletrappen neste gang jeg er på senteret, da har jeg i det minste en morsom historie å dele med dere ;-) Eller ikke.. 

Uansett. Meningen med dette innlegget, før det totalt avsporet, var at jeg kommer sterkere tilbake. Jeg må bare være flinkere til å ta frem pc-en i stedenfor iPhonen. Det var etter jeg fikk den at det dabbet av. Blir jo trossalt ikke samme kvalitet. Men dere - stay tuned... Kanskje jeg en dag slenger ut et bilde av hvordan jeg ser ut på håret om morgenen. Stort morsommere enn det blir det ikke :-)

Ingen kommentarer: