fredag 27. januar 2012

En dag på kontoret

God morgen :-)

I dag er resten av gjengen på kick off. Atle og jeg holder fortet her på jobb. Det startet bra. Begge tittet med stor skepsis på kaffetrakteren. "Hvordan gjør man dette a?" Begge er blitt litt for vant til å bare måtte trykke på en knapp for å få sin daglige dose koffeinsjokk.

Asså, jeg VET hvordan en kaffetrakter fungerer, jeg er bare ikke så god på fordelingen: kaffe/vann! Vel, det ble min jobb. Atle måtte dog skru den på for meg, for av en eller annen grunn fungerte den ikke når jeg trykket på de to knappene som befinner seg på maskinen.. "Funker den, jeg bare trykket på på-knappen"! Aha.. Ja, hvorfor tenkte ikke JEG på det?!

Her er plassen min da. Fra denne siden av rommet har jeg ikke utsikt ut til de fineste bilene, og det tror jeg er veldig sunt for meg. Jeg glemmer jo NESTEN hver eneste dag at jeg IKKE er rik, og er på grensen til å skrive under på bilkontrakter daglig..

Ellers så var det tungt å stå opp i dag også. Jeg er litt svimeslått om dagen. I går etter jobb dro jeg rett hjem til mamma, la meg på sofaen under to ullpledd, og frøys, sov og siklet om hverandre frem til det var på tide å komme seg hjem. Effektiv torsdag ;-)

I dag slutter vi tidlig. Det betyr litt meg-tid ALENE på senteret, og det betyr Teo-tid før han drar videre til pappaen sin :-)

Fin fredag til dere! Mine helgeplaner er stort sett lagt med de beste venninnene. Gleder meg :-)

Ingen kommentarer: