mandag 23. januar 2012

En sånn dag

I natt lå jeg i nøyaktig den samme stillingen gjennom hele natten. Klemt mellom de to herlige guttene mine. Den minste gutten tok størst plass, ironisk nok. De to største (Nicklas og meg, om du lurte)  veltet seg ut av sengen i dag tidlig, stive som to stokker. Heldigvis er det ikke sånn hver natt, men de nettene der minstemann ender opp i senga mi blir det litt trangt om plassen. Det blir dog færre og færre av de nettene.

De av dere som har fulgt bloggen min en god stund vet at kroppen min er litt kranglete. Den har misforstått, og oppfører seg tidvis som om jeg skulle være 60 år i stedet for 24. Mokkakropp! I dag er kroppen min 60 år. Bekkenet trenger en real knekk. For å holde ut arbeidsdagen uten å knaske smertestillende som om det var godteri, har jeg dyttet øreproppene i ørene og hørt på chill musikk. På den måten har jeg fått koblet av, samtidig som jeg har fått gjort jobben min. Få fokuset bort fra det vonde (så langt det lar seg gjøre). Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; musikk hjelper mot så mangt! Jeg kan derimot ikke skryte på meg at jeg har vært frøken sosial på jobben i dag, men det er vel lov å «holde seg for seg selv» enkelte dager?

Ellers så får jeg skviset inn litt trening i løpet av arbeidsdagen. Har dere sett armene mine? De kan minne litt om Timon sine. Tynne. Eier ikke muskler. Uansett. Her en dag utfordret Nicklas meg til å ta 10 push-ups med strake bein. Når han utfordrer meg skjer det noe i hodet mitt. Jeg MÅ klare det. Vel, jeg klarte en halv. Passe latterlig, eller hva? Nå er målet å klare 10 innen en måned. Dette fortalte jeg om på jobb. Så nå passer Daniel (den ene selgeren) på at jeg tar push-ups hver dag på jobb. I dag var målet 12 på knærne + 1 med strake ben. HAHA. Vel, det går i det minste fremover. Sakte, men sikkert. Fått streng beskjed om egentrening på ettermiddagene også. Daniel burde vurdere å bli personlig trener. Han pusher i hvertfall meg ;-)

Jeg kommer tilbake til dere angående push-ups. Med mindre jeg failer skikkelig. Da later vi som denne «samtalen/monologen» aldri har funnet sted!

1 kommentar:

Hanne sa...

Bli med meg på Avancia på tors, fre eller lørdag? Det er åpen dag for alle! :) Hadde vært gøy å trene med deg!