onsdag 25. januar 2012

First price lyspære

Har du prøvd å sove på 10mm med en unge som sparker deg i magen store deler av natten? Det har jeg, og den sparkende ungen er på utsiden av magen i dette tilfellet. Desto mer ubehagelig. Trøtt som en strømpe i dag ja!

Apropos unge i magen og alt det der.. Etter nyttår begynte jeg å rocke fast, ta push-ups og være enda mer bevisst på hva jeg putter i munn. Karma liker ikke det tydeligvis, for når jeg prøver å se bedre ut ender jeg opp med å se desto verre ut. Vi snakker opp tre kilo og flere personer som har klappet meg på magen og blunket lurt til meg. TAKK FOR DET! Enhver ugravid kvinne ønsker DET komplimentet. Å ha kjæreste vil ikke si at det er unge på vei etter ett kvart år av den grunn, selvom samtlige tror det. Jeg må glemme hvordan nattevåk føles ut før jeg er klar for å starte på'n igjen - og jeg har sykt god hukommelse ;-)

Vel.. Ferdig med det. Jeg er ikke gravid, jeg har bare fått pondus!

I dag har mamma og Isabelle vært innom en liten tur. Koselig med besøk :-) Nå har de dratt, yndlingen sover og jeg ligger på sofaen å spiller wordfeud mot kjæresten som er i håndballhallen. Jeg taper så sinnsykt at jeg vurderer å boikotte wordfeud for evig og alltid, for deretter å kaste telefonen i veggen. Dårlig taper, sa du? Juks og fanteri, sier jeg!

Jeg avslutter med å ønske dere alle en god natt. Noe sier meg at jeg kommer til å slokne som ei first price lyspære så fort hodet mitt treffer puta! Klem fra meg**

2 kommentarer:

Renate sa...

Øvelse gjør mester vettu Monica :)

Anonym sa...

Tren mye styrke. Det er det som hjelper!