fredag 20. januar 2012

Flau dagbok

Nå om dagen skyter lesertallet til værs. Det er jo hovedsakelig på grunn av at jeg er nominert på foreldremanualen, men det er uansett gøy å se at lesertallet stiger. Håper jeg har gjort inntrykk på noen nye lesere, som vil fortsette å titte innom selv etter bloggkonkurransen er over. Det er jo derfor man blogger, for at man vil at andre skal lese det du skriver – eller fordi man er oppmerksomhetssyk. Alt ettersom.. Hadde jeg ikke villet at noen skulle lese det jeg skrev, hadde jeg skrevet dagbok. Den dagboken hadde nok dog vært en hel del mer spennende enn denne bloggen..

Herregud, apropos dagbok. Da jeg var yngre skrev jeg dagbok for harde livet. De få gangene jeg har tatt en titt tilbake i tid og bladd meg gjennom sidene har jeg blitt rødere enn en tomat. Jeg skulle gjerne klart å le av det jeg selv har skrevet, for det er jo helt hysterisk, men jeg klarer ikke. Jeg blir rett og slett for flau! Jeg var tidenes vinglepetter, og var «forelsket» i en ny gutt hver dag. Type håpløst forelsket! Type stalker forelsket! Nå kjenner jeg at jeg rødmer bare av å tenke på det. Fjortis med stor F! Enda godt man vokser litt i hodet og ikke bare på brystpartiet i løpet av tenårene!

Minn meg forresten på at den dagboken skal brennes… I likhet med Leonardo DiCaprio-scrapbookene mine, der jeg hadde limt inn bilde av mitt eget ansikt over Claire Dance sitt ansikt (faktisk). Da var jeg 11.. Kanskje 12.. Jeg hadde ikke gjort det nå lizm!

Ellers må jeg drive litt valgkamp. Jeg ligger på en fjerde plass. Konkurransen er stor, jeg forstår det. Jeg har ikke vært inne hos de andre å lest (annet enn hos Pia, som jeg støtt og stadig er innom), men jeg forstår jo at jeg konkurrerer mot noen veldig morsomme damer. Jeg velger derfor å bruke ALENEMORS-kortet. Medlidenhetskortet. Husk at en bil kræsjet i badet mitt desember 2010. Just saying.. Før konkurransen gikk av stabelen hadde jeg mellom 300 og 400 lesere daglig. Nå skyter jeg et forslag ut i løse luften her, men hva om alle dere bare gir meg deres stemme? :-) Da vet jeg om en snart 25 år gammel liten jente her som blir veeldig glad! TUSEN TAKK!

Jeg avslutter med å ønske dere alle en fantastisk helg. Kjæresten er borte hele helgen for å spille håndball. Teo og jeg skal kose oss med venner og familie. Jeg skal også få venninne(r) på middag i morgen kveld. Kos!

Klem fra meg**

5 kommentarer:

Anonym sa...

legg ut link hvis vi skal stemme daa.. :)

Monica Jensen sa...

Linken er gjemt under det røde bildet til høyre der. Trykk på den :))

Pia sa...

Heia Monica! Vi får ta det som en ære kun å være nominert. Hvis du kaster alenemorkortet, skal jeg kaste gæmliskortet. Eller det har jeg kanskje alt gjort? Uansett, ha ei fin helg!

Anonym sa...

Hei Monica.

Føler du mer press med tanke på å holde bloggen interessant og produsere mer materiale nå som du har fått flere lesere?

Hilsen: Kjekkgutt16

Monica Jensen sa...

Pia:
Absolutt. Synes det er stort i seg selv :) Du rykker stadig fremover. Jeg derimot "kniver" om tredjeplassen ;) ha en fortsatt fin helg :) klem

Kjekkgutt16:
Hm, føler vel et lite press ja.. Samtidig føler jeg en større motivasjon og glede over å blogge, så det er bare gøy :)