onsdag 11. januar 2012

Forelsket i vinteren

Kjæresten min og jeg har det veldig fint sammen. Vi har det gøy sammen, vi ler mye, vi prater sammen om alt, og vi klarer ikke å holde fingrene våres unna hverandre. Nyforelskede vettu ;-)

Det eneste ingen av oss kan skryte på oss at vi er, er å være veldig romantiske. Så klart, vi gir hverandre oppmerksomhet i hverdagen, i form av søte ord, meldinger, lapper og bilder. Egentlig holder vel det mer enn nok, det er jo de små daglige tingene som betyr mest, men allikevel hadde vi en liten "diskusjon" rundt dette temaet her om dagen...

Jeg mente at jeg var fryktelig romantisk av meg. Hvorfor? Jo, fordi jeg tenner stearinlys! Kjæresten lo og mente at det gjorde jeg fordi jeg generelt elsker stearinlys, og ikke nødvendigvis fordi jeg prøver hardt å være romlemantisk. Dette sa jeg meg selvsagt uenig i...

...selvfølgelig gjør jeg det for å være romantisk! Kjæresten kastet seg rundt i sengen, tente stearinlysene på nattbordet og gliste til meg med sitt lure smil. "Sånn, nå er jeg like romantisk som deg!" Diskusjonen ble avsluttet der... Små lapper og søte ord er da vel mer enn nok?! ;-)

Klem fra lykkelige meg**

1 kommentar:

Véronique sa...

Så søte dere er <3<3<3<3