torsdag 19. januar 2012

Han synes jeg var trivelig!

Da jeg endelig fikk øynene opp for Nicklas hadde jo han stalket meg en god stund allerede. Han synes tydeligvis at jeg var søt, på tross av at han støtt og stadig omtalte meg som trivelig. På tross av at jeg virket veldig trivelig, synes han også at jeg var fryktelig skummel. Såpass skummel at selv etter åtte drinker og ti øl turte han fortsatt ikke å komme bort til meg for en prat. Han sendte meg i stedet en melding, der han skrev at jeg virket veldig trivelig.. Jeg skrev tilbake: "Pass deg, jeg biter!" Blir ikke stort triveligere enn det :-)

Her skal alt dokumenteres. Spesielt når jif-flaska er godt plassert i hånden ;)

Etter en liten stund fikk han lov å komme på besøk hjem til meg. Det var et stort steg for oss begge. Jeg hadde sagt ja til mannebesøk i mitt hjem, og han valgte å se på biting som en positiv ting. Frem til denne kvelden satt han med tankene om at jeg virket trivelig, men kanskje litt halvkjip/kjedelig/tilbakeholden. Kall det hva du vil. Heldigvis (for oss begge) klarte jeg å snu på det inntrykket rimelig kjapt. Han fant nemlig ut at jeg var en hysterisk morsom (apropos morsom...du må stemme på meg her) og avslappet person (ha! der lurte jeg han der). Vi avsluttet kvelden med et lite nuss, og etter det har han hengt her støtt og stadig. Nå har det kommet til punktet der det føles tomt her uten han!

Nå har jeg en jeg kan plukke opp de sure sokkene til. Jeg har en jeg kan lage mat til. Jeg har en jeg kan be om å  holde kjeft når han har hosteanfall midt på natten akkurat i det Teo driver å vrir seg i senga på naborommet. Og vet dere hva? JEG ELSKER DET! I tillegg har jeg en kjæreste som jeg kan prate med alt om. En person som tar vare på meg, er snill mot meg og viser at han er glad i meg - og som jeg har lyst til å vise til enhver tid at jeg føler det likt for. Jeg har møtt en som har tatt "bonuspappa"-tilværelsen på strak arm, og respekterer pappaen til Teo, vårt forhold og ikke minst Teo selv. Det er lett å se at han faktisk bryr seg om sønnen min, og det betyr alt. Jeg har møtt en jeg deler humoren min med, sorger og gleder. Vi er like på mange måter, og vi påvirker hverandre positivt. Klissete og klisjé, men så veldig sant, og det føles utrolig godt!


Tenk at det endte sånn. Hvem hadde trodd det i august, da vi hilste på hverandre for første gang tilfeldigvis ute i Ski, og ingen av oss våget å gå bort til den andre? Jeg liker hvordan livet plutselig kan overraske meg, spesielt når det overrasker så veldig positivt ;-)

6 kommentarer:

Phoebe sa...

For et utrolig fint innlegg <3 Så bra du har funnet deg en så fantastisk mann. Det fortjener du. Håper du og dine får en flott torsdag. Klem

Tommensgirl sa...

Hei. Jeg oppdaget bloggen din på foreldremanualen,og ville bare si at du får min stemme Morsom,herlig og ærlig blogg du har.. Åå..så koselig kjæreste innlegg.. Og Teo er jo så søt,håper formen hans er bedre i dag...Ha en fin dag

Véronique sa...

Jeg er kjempe glad på dine vegner, MOnica :)

Elisabeth Ingeborg sa...

Ej håpe han lese ditte innlegget, og alle kommentarane her! Og kanskje han lese at ej tipsa han om å gi dej mange roser også? Det e jo tross alt helg, og roser i heimen e
T R I V E L I G:)
Ha ei trivelig/romantisk/fantastisk helg Monica;) Klem:)

Monica Jensen sa...

Phoebe:
Takk for det, søte du! Jeg er veldig fornøyd med han! ;) Ha en fin kveld. Klem

Tommensgirl:
Nå gjorde du meg glad. Tuusen takk for stemmen din og for hyggelig kommentar :)) Ha en fin kveld!

Veronique:
Tusen takk. Du er god du :)

Elisabeth Ingeborg:
Haha, han har allerede lest det. Han "godkjente" det før jeg trykket på publiser ;) Jeg skal gi beskjeden videre.. Men kan ikke helt se for meg at det blir så mange roser på meg ;) Blir dessverre ikke mye romantikk her i helgen. Kjæresten skal bort. Jeg skal tilbringe tid med Teo og venninner :) Ha en fin helg, og tusen takk for koselig kommentar :) Stor klem <3

;) sa...

Du er vakker du!! <3