onsdag 18. januar 2012

Hei Sveis!

Jeg gikk fra en jobb med stor takhøyde der hverdagen besto av slibrige (men morsomme) kommentarer, til en ny jobb med også stor takhøyde, der jeg hovedsakelig jobber med to stykker som har lik humor som meg. Sarkasme og ironi står høyt i fokus hvertfall, og det igjen fører til mye latter!

Når karen som helt tydelig har tupé kommer inn i bygningen, og min kollega klarer å hilse på han ved å si «Hei Sveis!» er det for eksempel vanskelig å holde igjen latteren. Da er det bare å nistirre inn i dataskjermen og leke så alvorlig og seriøs som overhodet mulig. For deretter å le når tupeen med mannen under har forlatt bygningen :-)

Når vi hører gutta på naborommet gi hverandre ros stormer andre kollegaen min inn på naborommet og sier ord som: «Hva er dette for noe tull? Sånt prat og tull vil vi ikke ha her på jobb. Her roser vi IKKE hverandre!» Gutta svarer straks med å skylde på hverandre. «Han startet!»

Dårlig humor, sier kanskje du. MIN humor, sier jeg ;-)

Den ene kollegaen min følte han var litt «smågrinete» mot en kunde en dag. Etter at kunden hadde gått spurte han om han hadde vært lite hyggelig. Tilbake fikk han svaret: «Du er lite hyggelig på en hyggelig måte..!»

Ellers består dagene i å slenge frekke, men søte kommentarer. De blir sagt med et glimt i øyet, og så lenge glimtet er på plass kan man forøvrig slenge så mye dritt man bare vil ;-)

Jeg derimot, jeg er ny.. Så jeg holder en lav profil – enn så lenge!

Ingen kommentarer: