tirsdag 10. januar 2012

I fartaaa

Livet mitt går i et hurtig tempo om dagen, og akkurat nå elsker jeg det. Det gjelder å la det gå i ett. Setter jeg meg ned forsvinner trolig futten ut av meg fort som bare det!

På jobb får jeg utfordret meg selv. Jeg får virkelig brukt hjernen min (i motsetning til forrige jobben) og jeg lærer masse nytt hele tiden. Hittil føler jeg at jeg takler jobben med glans, og det er en utrolig deilig følelse å sitte med. Følelsen av å gjøre en GOD jobb!

Det er et hurtig tempo der, og jeg har gjerne mange baller i lufta på én gang. Det er stress, men heldigvis for meg jobber jeg uten tvil best under stress ;-) Arbeidsoppgavene er veldig varierende, og jeg løper mellom datamaskinen og bilkjøring hele tiden. Dere som følger meg på twitter har kanskje sett en del bil-statuser de siste dagene ;-)

Når jeg kommer hjem fra jobb tar det en stund før jeg "lander". Jeg er alt for gira etter åtte timer på jobb - utrolig nok. Det velger jeg å utnytte til det fulle. Så fort Teo sov i går vasket jeg hele leiligheten og ryddet i skap. Nå har Nick fått sin egen skuff. Her går det fremover ;-) Da klokken nærmet seg 23 i går kveld, etter full rulle i over 15 timer, tok jeg kvelden. I dag er husvask erstattet med Fau-møte. Så fort kjæresten kommer, løper jeg ut døren...

Jeg føler meg veldig effektiv om dagen. Tør nesten ikke puste ut i frykt for at dette skal gå fra gøy til et ork. Jeg får heller tillate meg selv å puste ut til helgen :-)

Nå må jeg stikke.. Ha en fin kveld, tittere! Takk for at dere tar turen innom :-)

2 kommentarer:

Jenny sa...

Så godt å høre at du er på en liten oppover-bølge nå :-)
Kos deg med det, men pass på å ta en og annen pustepause ;-)

Masse lykke til!

mammaKine sa...

Hei du :-) Genseren er kjøpt på H&M. Tror den er på supertilbud nå. Superdigg er den hvertfall.