torsdag 12. januar 2012

Jeg ble lei etter én dag

Jeg rakk å være singel i omtrent 1,5 år før jeg møtte på Mr.Dude, som nå er kjent ved hans rette navn, nemlig Nicklas. Takket være meg kommer kompisene hans aldri til å glemme kallenavnet Mr.Dude. Værsegod, kjæresten min :-)

Uansett.. I løpet av dette 1,5 året har jeg gjort mange sprell. Forhold. Kjæreste. Slå meg til ro. Det var ting som ikke sto i hodet på meg. Hadde noen sagt i august at jeg ville hatt kjæreste nå hadde jeg ledd rått. Vel, han dumpet ned i fanget mitt allerede i begynnelsen av september, så ting kan snu fort kan man si... 

I løpet av min singel-tid hendte det jo i ny og ned at jeg datet. Det er viktig å utforske markedet litt vet dere. Dette er det forøvrig bestemor som har sagt til meg tidligere. Å utforske er viktig. Vel, greia var at det ble alltid med den ene daten. Deretter fikk jeg panikk og så hendte det at jeg latet som personen ikke eksisterte i ettertid. Beklager det! Jeg mistet interessen fort kan man si. Med Nicklas var vi vel begge to litt redde for at det samme skulle skje igjen, men den ene daten etter den andre ble det, og jeg ble det stikk motsatte av lei. Dette var en stor forandring for meg. Jeg beveget meg inn i et nytt kapittel i livet, som var både spennende og skummelt om hverandre. Aller mest var det deilig, herlig og ikke minst befriende! :-)

Nå har jeg en venninne som er i samme situasjon som det jeg var. Hun blir lei etter én dag. Hun skrur mobilen på lydløst og later som om hun ikke har lagt merke til de 74 ubesvarte anropene på telefonen. Hun "glemmer" å svare på sms, fordi hun er så "opptatt". Klassisk. Er man interessert glemmer man sånn ca aldri å svare på en sms! Hun sitter med et par av de samme bekymringene som jeg satt med; vil jeg noengang forelske meg igjen?

Nå som jeg har vandret nedover kjærlighetsstien igjen (hehe) sier hun at jeg har gitt henne et håp. Værsegod ;-) Trikset er bare å møte den rette personen. Den rette personen for nettopp deg. Det er mange herlige gutter og jenter der ute, som både er sjarmerende og pene å se på. Allikevel er ikke det alt som skal til. Man må møte den ene personen som får hjertet ditt til å hoppe litt ekstra fort, magen din til å knyte seg og kinnene dine til å rødme. Han eller hun møter man gjerne når man forventer det minst. Når man overhodet ikke er på leting. Når man ser etter Mr. RightNow, men møter på Mr. Right. Ja, dere skjønner greia... Jeg har forelsket meg igjen, og da vil trolig du også klare det, snuppa mi :-)

I mellomtiden må man bare nyte singellivet. Tiden der man kan tenke på seg og sitt til det fulle. Når du møter den rette for deg opplever du forhåpentligvis aldri singellivet igjen. Derfor er det viktig å ta vare på det mens man har det, for det kan jaggu by på mye morro det også! :-)

3 kommentarer:

øystein sa...

Det er vel litt derfor man skal utforske markedet også. Hvis hver date hadde vært en hit så ville det vært noe galt. Tror ikke det er unormalt og overse annrop og meldinger, selv om det beste er vel bare og si det. Funker det ikke så funker det ikke. Jeg har selv vært singel veldig lenge nå. Vært ute og testet markedet selv. Selv har jeg lett for og bli betatt og glad i en person, men det stopper der. Jeg velger vel fortsatt og tru at en dag så treffer man riktig person..

Hege sa...

Holde med at det kommer når man minst venter det - og absolutt kunne leve livets singeldager litt til;)

Godt Tips til single folk som VIL ha kjæreste:P ENklere sagt enn gjort, men!

Anonym sa...

Jeg er en av de som sender sms til veninnen din. Jeg ligger å vrir meg i mine egne tårer akkurat nå siden hun aldri svarer.