søndag 15. januar 2012

Jeg er så klar for juletrefest

Du vet du var full i går når kjæresten forteller at han fant deg sovende PÅ do...

Jeg tåler jo ca like mye alkohol som en 12 år gammel sølvgutt. Å spandere alkohol på meg da er nemlig ikke ett sjakktrekk hvis du vil ha meg sånn nogenlunde oppegående. En annen ting som ikke er et sjakktrekk er å plassere meg i forsetet i en taxi. I natt gjorde jeg kjæresten brydd for aller første gang.. Jeg var så hyggelig mot taxisjåføren at Nick var redd han ikke ville kjøre oss helt hjem.... Søtere jente på fylla skal man jaggu lete lenge etter :-)

Nå derimot skal jeg være oppegående supermom å arrangere juletrefest med 7 andre foreldre. Blir bare sånn ca 60 unger og 100 foreldre. Ungeskrik er akkurat den kuren alle trenger dagen derpå. Det dunkende hodet mitt jubler bare av tanken!

Kan forsåvidt skylde på meg selv. Helt om natten, helt om dagen. Eller noe. Først skal jeg bare legge meg ned å dø i en liten halvtime. God søndag :-)

2 kommentarer:

Véronique sa...

Det var sikkert veldig hyggelig å sove på do. Så lenge du ikke hadde hodet i doskåla, så er det vel greit ;)


Lykke til på juletrefesten i dag :)

Monica Jensen sa...

Jada, alltid hyggelig å sove på do. Multitasking vettu ;)

Takk, det ble en koselig juletrefest :)