onsdag 4. januar 2012

Jeg kasta'n ut!

Når du står opp om morgenen, tar en titt ut i stua og tenker "wææ, øynene mine!". Da er det på tide å få bort juletre og alt det røde, som angriper netthinnen din med sitt skrikende utseende. Ja, dere gjettet riktig; jula er kastet ut!

Jeg liker jula, men selv jeg var lei nå. Hadet bra - vi sees om ett år, ikke ett sekund for sent!

Nå ser det tomt ut her. Samtidig ser det rent ut, lyst ut og....nytt. Øynene mine får hvile :-)

Jeg synes knæsje farger er veldig fint...en liten stund. Jeg blir dog fort lei, så her hjemme har jeg funnet ut at jeg skal kjøre safe, med grått og hvitt - og et ørlite hint med lilla. Men da snakker vi ørlite asså!

Foreløpig er jeg ikke lei hvertfall :-)


Ps: Jeg må bare beklage innlegg som dette. Innlegg om egentlig ingenting. Dypere blir det ikke i dag nemlig, jeg har nemlig begynt i ny jobb, og har aldri vært trøttere. I dag satt jeg og ristet av kaffesjokk samtidig som jeg vant vm i gjesping. Tipper jeg så drit interessert ut der jeg satt... :-)

2 kommentarer:

Hanne sa...

Du har det så fint vennen min :)

Monica Jensen sa...

Takk, ditto :))