søndag 15. januar 2012

Juletrefest

På tross av en noe svimlende form kom jeg meg nydusjet ut døren til rette tid. Juletrefesten ble en suksess, der både store og små kosa seg :-)

Eirik stakk av med fruktkurven etter loddtrekningen, nissen kom på besøk, og unga herjet som bare unger kan ;-) Formen kom seg fort når spente og glade barn veltet inn døra :-)

Jeg sitter i Fau med en veldig hyggelig og morsom gjeng, så det var god stemning på kjøkkenet i dag :-)

Nå derimot skal det roes ned. Middag skal lages, og ellers blir det sofasliting og Løvenes Konge for 36784 gang med lille yndlingen min :-) God søndag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

du har en fin blogg, men hva skjer egentlig med at du og lillehege begge skriver samme blogginnlegg om "forelsket i simba". HVEM den først!

Monica Jensen sa...

Det vet jeg ingenting om, for jeg har aldri lest hennes blogg :) grunnen til at jeg skriver om det er av den enkle grunn at filmen går non stop her hjemme og fordi jeg faktisk var forelsket i simba, i likhet med ganske mange andre småjenter ;) akkurat DET har faktisk vært et samtaleemne blant meg og noen venninner! :) jeg har nok fantasi til å finne på egne innlegg, og det tipper jeg hun har også :)