mandag 16. januar 2012

Løvenes konge


Filmen over alle filmer. Teo fikk den til jul. Jeg tror ikke jeg overdriver hvis jeg sier at vi har sett den enmilliontrehundreogsekstisyvtusen ganger siden den tid. I helgene rekker vi å se den hvertfall fire ganger før frokost. Nei, jeg serverer ikke frokost rundt middagstider...

Løvenes konge er heldigvis en fin film. Den første filmen jeg så på kino. Jeg hulket meg gjennom den. Når jeg hulker går det høylytt for seg. Tårer fosser over og det er helt texas. Pappa synes nok det var en svært hyggelig kinotur tenker jeg :-) Det var også da jeg forelsket meg for første gang. I Simba. Fader for en kjekk løve!

Nå kan Teo, Nicklas og jeg alle replikkene i filmen. Vi er også hver vår karakter. Teo er naturligvis Simba. Jeg er Timon, og Nicklas er Pumba :-) Det er med andre ord god stemning i stua om dagen!

Jeg ønsker meg en løve :-)

4 kommentarer:

Linda sa...

Ha ha ha ha...... Jeg tror jeg tissa litt på meg... Ha ha

Renate sa...

Vi kjøpte den til eldste dattra før jul vi også, for den er jo så vakker en film. Men NÅ har jeg gått ekstremt lei for å si det MILDT. Den har til tiden gått så mye som 3 ganger om dagen. Så nå har jeg faktisk gjemt den. hehe..

Du Monica nå må du fullføre ett spill med meg på Wordfeud da.. haha

Anonym sa...

du har jo en liten løvegutt ;)

Monica Jensen sa...

Linda: da er mitt mål nådd ;-)

Renate: Jeg har litt pause fra wordfeud, det tok jo helt av. Jeg kommer derimot sterkere tilbake ;-) godt å se at løvens konge er en hit i flere hjem ;-) koselig film da, men jeg treeenger ikke se den to gnger om dagen ;-)

Anonym: det er sant, en nydelig en :-)