torsdag 5. januar 2012

Må man, så må man...

Da jeg satt på jobb i stad gikk det plutselig opp for meg at det var på tide med en hårklipp. Da håret mitt blir vanskelig å style er det som regel på tide å temme løvemanken. Må man, så må man...

Kvart over fire satt jeg godt plassert i frisørstolen, med beskjeden: "Tynn ut alt du kan, og litt til!" Jeg har sinnsykt tykt hår, så da jeg forlot salongen lå det igjen nok hår på gulvet til å dekke en hel mann. En dverg, vel og merke. En mannedverg :-)

"Før i tiden" hadde jeg alltid sushidate med meg selv på torsdager. Nå er det flere måneder siden sist, så derfor var det på høy tid med sushidate med meg selv igjen. Må man, så må man :-) Sushidama er forresten fortsatt høygravid! Hvordan er det mulig?! Den dama har vært høygravid siden i sommer. Altså, vi snakker sprekkferdig... Begynner å lure på om hun egentlig er en elefant i forkledning. Hun har hvertfall garantert satt ny rekord i svangerskapslengde!

Nå er sushien spist, og jeg har gått løs på hårfargen. Det er ikke desserten min altså, jeg har den i håret :-) Sist jeg farget håret på meg selv,så....angret jeg, for å si det sånn. Jeg er derfor veldig spent på resultatet denne gangen! Så lenge de tre sølvgrå hårene mine og den brunost-lignende etterveksten min forsvinner skal jeg si meg fornøyd ;-)

I dag tidlig var planen å sove i ettermiddag. Lade opp. Vel, planer snur fort. Her er det full fart! Om en times tid skal jeg nemlig ut døra igjen. Da venter date med Kristine. Snuppa mi som er hjemme fra London for et par uker :-)

Sove kan jeg gjøre når jeg blir gammel ;-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hvilket treningssenter bruker du? Trener du ofte?

Véronique sa...

Nå må du ta bildet av sveisen din :)

Monica Jensen sa...

Anonym:
Jeg er medlem på fresh! Skulle gjerne sagt at jeg trente fem ganger i uka og var supersprek, men det er altså ikke tilfellet ;) Alenemor + 100% jobb = liten tid til annet. Vil bruke ettermiddagene på Teo! Men jeg skulle gjerne trent, om jeg bare hadde følt at jeg hadde tid :)

Veronique:
Det kommer sikkert :)