onsdag 4. januar 2012

Min nye jobb

Flere har spurt meg hvordan det er i ny jobb. Et mareritt å stå opp "midt på natten" (vi har nemlig vendt oss til å kunne sove helt til åtte), men jobben i seg selv er jeg veldig fornøyd med. 15 minutter hjemmefra, spennende og varierende arbeidsoppgaver, godt miljø.. Ja, det virker veldig lovende :-)

Nå jobber jeg for DnB NOR Finans, autolease. Bilsalg. Min jobb går hovedsakelig ut på å registrere biler, sende salgsmeldinger, ta bilder, osv. I ny og ned får jeg også kjøre disse fine bilene. Helt OK for meg ;-)

I går skulle vi kjøre en bil på verkstedet. Vi måtte være to om det. En som kjører selve "vraket", og en som kjører for å være sjåfør til hjemturen. Min jobb var å være sjåfør. Jeg fikk utdelt ca den største bilen de hadde på plassen her. Sjefen gliste og ønsket meg lykke til. Jeg trooor de testet meg ut..! Kom tilbake i hel tilstand og med en gledelig nyhet om at bilen var ukræsjet på veien. Heldigvis. Noe annet hadde vært monsterpinlig første dagen på jobb! ;-)

Jeg tror jeg vil trives her :-)

3 kommentarer:

Julie sa...

Gratulerer med ny jobb! Å få kjøre mange forskjellige biler hørtes artig ut! Lykke til videre :D

Véronique sa...

Det hørtes som en artig jobb :)

Monica Jensen sa...

Det er veldig spennende. Jeg har lært masse nytt de siste dagene. Føler jeg takler arb.oppgavene veldig fint, og det er deilig å ha en jobb der det går i ett hele dagen med mange varierende arbeidsoppgaver :)