lørdag 7. januar 2012

Ny motivasjon

Nytt år, ny motivasjon? Det stemte ikke helt for min del da klokken rundet 00:00 på selve nyttårsaften. Dagene har derimot gått, og de siste par dagene har jeg følt meg skikkelig ille. Selvfølelsen har sunket med flere hakk. Jeg føler meg dvask, slapp og ufresh. Det er kanskje den følelsen jeg må sitte med for å ta tak i meg selv, for å legge om livet litt til det bedre. Motivasjonen er der plutselig for fullt, og så er det "bare" å gjennomføre som gjenstår.. Jeg har en tendens til å holde på i et par uker, for så å miste piffen og glemme alt som heter trening, motivasjon og en bedre selvfølelse. Flere som kjenner seg igjen?

Denne gangen har jeg derimot en kjæreste som kan motivere meg. Vi kan motivere hverandre. Vi har nemlig et lite veddemål, som jeg nekter å tape. Kan fortelle mer om det siden, når vi ser hvordan det går ;-) Målet er jo at vi begge to skal "vinne"!

Teo og jeg tok derfor turen ut døren så fort vi sto opp i dag. Vi kjørte Nick videre til kamp, og så dro vi på senteret. Nye treningsklær er kjøpt inn, + ny tyngre rockering. Det hjelper å ha klær man føler seg vel i, eller er det bare en dårlig unnskyldning for å kjøpe seg noe nytt? ;-) Jeg velger å tro det hjelper på motivasjonen! Fremover blir det først og fremst hjemmetrening, på grunn av en meget hektisk hverdag. Fokuset skal stå på å få strammere mage, fastere rumpe og armer. Jeg vet akkurat hvilke øvelser jeg skal prioritere, og som den dårlige taperen jeg er har jeg ingen planer om å tape dette veddemålet våres. Det er vel kanskje den beste motivasjonen akkurat nå ;-) 

Brødmat er ikke det beste for meg. Jeg har en mage som reagerer på det meste. I dag har jeg derimot funnet et sunt og bedre alternativ for meg, takket være Hanne. Mager kesam, nøtter, eple og banan. Det smaker kjempegodt, og er perfekt som frokost eller for eksempel som mellommåltid :-) Endelig funnet en lettvint erstatter for den vanlige tørre brødskiva som føles ut som den gjærer i magen min i flere timer etterpå.. 

Ellers har det gått i mye kjøtt og salat de siste åtte månedene til middag. Jeg merker veldig godt både på formen og kroppen når jeg "skeier" ut og spiser feil. I tillegg går det mye i egg. Det er en hit både hos meg og Teo. Sånn skal det fortsette, og det skal bli mer ja-mat enn nei-mat :-)

Har du trening som nyttårsforsett (sånn i likhet med 70% av befolkningen)? :-)

Ingen kommentarer: