lørdag 21. januar 2012

Prompehumor og jentefarger

Jeg har en tre år gammel GUTT i hus. Det merkes kan man si. Å være mammaen til en skikkelig guttegutt er ganske morsomt. Små gutter har nemlig så mye rart for seg. Hvertfall min sønn ;-)

Jeg har aldri brydd meg så mye om "jente og guttefarger". Teo har brukt rosa smokker og røde gensere. Sånt er ikke så nøye. Man SER jo at han er en gutt! Nå derimot har sjefen kommet med egne meninger rundt dette tema. Sterke meninger.

Han har tatt dette kjønnsskillet såpass langt at han ikke engang kan høre på en sang hvis en jente synger, fordi det er JENTEsang. Ikke kan han drikke av rosa kopper, se på "jenteTV" (hva er jenteTV?!) eller under noen omstendighet ha på seg klær som er noe annet enn blått, svart, grønt eller grått. HEHE. Det blir med andre ord god stemning i stua etterpå når han skal prøve den RØDE buksa for klesfirmaet til onkelen min ;-)

En dag vi var innom leketøysbutikken overfalt han den ene bilen etter den andre. SÅNN ville han ha. Nicklas tok han med over til den litt mer rosa avdelingen, og sa "Se her, Teo. Her er det mye fint til deg!" Lille luring var ikke enig for å si det sånn ;-)

Ellers er jo alltid prompehumor en slager. Selv for meg. Som er..ehh..voksen! Jeg synes dog det går litt langt når det som fikk ungen min til å spise frokosten sin i dag var at jeg truet med å prompe han i ansiktet - hvis han spiste. Maten forsvant fort gitt.. Og nei, jeg prompet han ikke i ansiktet ;-)

Nå skal vi ordne oss for dagen og besøke oldeforeldrene i Bærum. Ha en fin dag :-)

2 kommentarer:

Véronique sa...

Kjør forsiktig!!!!!

Ha en fin dag!

klem

Anonym sa...

Hehe!!!