torsdag 12. januar 2012

Rock it!

Høy musikk. Rocke alt man klarer så lenge kjæresten har utfordret deg. Det skal litt til for at jeg blir støl i magen. I morgen derimot kommer jeg til å kjenne det :-) Jeg har danset og rocket om hverandre, så langt det lar seg gjøre å danse med en rockering i hundre rundt livet ditt ;-) Deilig!

På kjøkkenet sto kjæresten der han hører hjemme - foran komfyren. Jeg tittet inn, og den gutten overrasket meg nok engang. Han spiller ikke bare håndball i eliteserien, han kan danse og! Den siden av han har jeg aldri sett før. Sykt mange plusspoeng ;-) Men dere - at han kan danse, det blir mellom oss ;-) Tror jeg må melde meg på et hiphopkurs jeg nå....

Ellers har jeg kost meg på jobb i dag og. Jeg har fått kjøre nye fine biler. Denne synes jeg spesielt at kler meg..

BMW X3 2011 modell. Strøken, og uten tvil den beste bilen jeg har kjørt hittil! Sjekket ut hva et evt lån ville koste meg i måneden. Ca 7000 kroner. Det blir ikke sånn bil på meg med det første ;-)

Nu får vi straks besøk. Vi skal se håndballkampen! Lag dere en fin kveld :-)

3 kommentarer:

Véronique sa...

Så flink du er til å rocke :)

Svigerfaren min har den samme bilen :)

Anonym sa...

hva slags utdanning er d du har siden du får jobb så lett? hva slags stilling er d du har nå? virket gøy..

Monica Jensen sa...

Veronique:
Da er svigerfaren din heldig. "Svigermoren" min har også sånn :)

Jeg prøver i hvertfall. Bare synd jeg blir banket opp,for må ha pause i et par dager mellom hver gang :/

Anonym:
Dessverre ingen utdannelse. Jeg jobber gjennom Adecco, så er bare vikariat :( Jeg jobber på logistikkavdelingen. Mye registrering og litt bilkjøring innimellom :) Tar bilder av biler og legger de ut på Finn,osv..Veldig varierende arb.oppgaver :)