tirsdag 31. januar 2012

Status: rygg

Først slenger jeg ut et smilebilde. Rimelig påtvunget smil. Sånn har jeg stortsett gått rundt i hele dag. Jeg kan velge å late som at alt er topp, eller legge meg ned å sutre. I grunn har jeg vel forsåvidt mest lyst til det sistnevnte. Flott, da har jeg funnet ut hva jeg skal gjøre så fort jeg har blogget ferdig :-)

Ok.. Over til status: rygg. Hvordan går det egentlig etter fredagens behandling?

La meg si det sånn; en stykk rygg til salgs til høystbydende. Kjærlighetshåndtak er inkludert i prisen!

I dag har virkelig ryggen plaget meg. Jeg vil tørre å si at jeg ikke kan huske sist den verket som den gjør nå. Midt på ryggen er det desidert verst, men bekkenet mitt føler ikke det er på sommerferie det heller, for å si det sånn. Om ikke det var nok, så stråler det ned i beina i tillegg. Jeg går som om jeg skulle hatt en...banan...i rumpa! Flere ganger i løpet av dagen har jeg følt trang til å vræle ut. Jeg blir gal av å ha så vondt! Det verste er å stå oppreist eller sitte. I morgen må jeg ha ligge-kontor skjønner jeg!

Om det er på grunn av behandlingen vites ikke. Kroppen kan reagere på den type behandling, for hele kroppen blir jo plutselig rettet opp, og da kan man bli ganske støl, men dette føler jeg er noe annet. Jeg tenker mer urinveisinfeksjon fra helvete, eller at det våpenet av en spiral jeg har har forvillet seg opp i magen - eller noe. Ting er i hvertfall ikke som det skal være om dagen. Legetime er bestilt til fredagen. Er det like ille i morgen må jeg få mast til meg en time allerede i morgen. Kroppen min roper etter hjelp!

Dere.. Det var godt å få det ut :-) Når noen har spurt meg om hvordan det går i dag, har jeg svart : "jeg har bare litt vondt i ryggen:-)" Heh.. Litt?!

Vel, nok klaging. Jeg hopper (evt velter) meg ned i badekaret. Det hjelper nok :-) og hvis dere lurte - jeg har vondt i halsen OGSÅ. Stakkars meeeg!

5 kommentarer:

Hanne sa...

God bedring vennen min! Det høres helt grusomt ut og jeg føler virkelig med deg! Håper det blir bedre i løpet av kvelden. Hvis du orker det så kommer jeg til deg med ferdiglaget middag i morgen, men hvis ikke du orker kanskje jeg skal stjele Teo litt? <3

Monica Jensen sa...

Teo gleder seg masse til besøk fra dere, og det samme gjør jeg, så dere må bare komme :) er ikke det som er slitsomt, for da har jeg mulighet til å legge meg ned 5min om nødvendig :) men satser på bedring til i morgen. Tvi tvi :) du er snill du :) <3

Marianne sa...

Høres ut om du kan ha fått noen nerver i klem? Isjasnerven fører ofte til stråling ut til bena..

Monica Jensen sa...

Hm, det er godt mulig :-/ har slitt en del med stråling nedover beina før, men ryggsmertene i seg selv er absolutt mer intense nå! Det koster å ha vond rygg gitt ;)

Ragnhild sa...

Huff, Monica. Dette var vondt å lese :( Jeg sliter med nakke og skuldre om dagen, men skjønner nå at jeg egentlig ikke har det så ille ;) Huffamei. Håper virkelig du er bedre i morgen! God-bedring-klem <3