søndag 8. januar 2012

Status: Søndag

Teo - han har tilbrakt dagen i Son sammen med farmor, besteper og kusinene sine. De nye skiene har blitt prøvd ut, og både stilen og humøret var på plass. Han var kjempeflink! :-)


Nicklas - hatt håndballkamper med lagene han trener. Seier X 2, og ingen gule kort på trener Knudsen, slik det ofte pleier å bli. Det skal ikke stå på engasjementet hvertfall ;-)

Meg - tilbrakt dagen i sengen langt under dyna, kvalm og med hodepine. 

I dag har jeg fått ladet batteriene skikkelig. Jeg ble vekket i 14-tiden av kyss fra kjæresten. Perfekt måte å våkne på med andre ord! Like etterpå kom luringen hjem fra Son, og vi har brukt ettermiddagen til (å prøve) å bygge sjørøverskip, lese bøker, lek og kos. Nå sover yndlingen, mens vi to litt eldre skal krype under dyna å se film. En deilig avslutning på en rolig helg :-)

Status rockering: Føler meg regelrett banket opp i dag. Nick og jeg hadde konkurranse i går kveld. Rockekonkurranse (jeg vant så sinnsykt!). For å glede Teo rocket jeg litt i stad, men det var smerte. Med andre ord; pause til i morgen, da er det rocking - vondt eller ei ;-)
Rocker du??

2 kommentarer:

Astrid sa...

Hei Monica! For en fantastisk blogg! Jeg bli glad og inspirert hver gang jeg leser et nytt innlegg, og fant ut jeg måtte legge igjen en hilsen etter litt over et år som "titter" her inne :) Håper formen din blir bedre i morgen! Jeg rocker ca.10min. om kvelden, etter at sjefen på 6mnd. har sovnet :) Ha en fin søndagskveld! Klem

Monica Jensen sa...

Tusen takk for en kjempekoselig kommentar :) Sånt får skrivelysten min tilbake igjen - TUSEN TAKK :)

Så flink du er! Etter helgens rockekonkurranse er jeg helt ødelagt. Prøvd å rocke i dag, men det gjør så vondt at jeg har ikke sjans til å klare det :S Håper det er bedre til i morgen, for jeg er motivert!

God natt :) Klem