mandag 16. januar 2012

Tyven, tyven

I dag har jeg vært inne og stemt på meg selv hele én gang(er det lov å si høyt at jeg har stemt på meg selv?) Det er så mange ganger per dag det går an å stemme. Det begrenser seg litt med ip-adresser og ramle innom når man oppholder seg stort sett på jobben dagen lang. Takket være dere derimot ligger jeg på en fin andreplass. Tusen takk for det. Det betyr litt mer for meg enn jeg liker å innrømme ;-) Jeg er klar over at jeg har tøff konkurranse, så derfor varmer alle stemmer jeg får ekstra masse :-)

På jobb i dag skulle jeg ut å kjøre litt bil. Ikke uten mål og mening altså. Jeg tok bilen med skilter som var parkert rett utenfor døren og brummet avgårde. Jeg stusset litt på de personlige eiendelene i bilen, men lot den skrikende lyden fra girkassa(?) overskygge alt annet. Jeg plukket opp en annen på jobb og vi tittet i hanskerommet og gliste litt over alt som var glemt igjen i bilen.......

Da vi kom tilbake på kontoret undersøkte vi litt nærmere. Det viste seg at bilen jeg hadde kjørt for harde livet den siste timen var blitt levert feil. Det var en privatbil, som absolutt ikke skulle bli solgt - den skulle på verksted. Det forklarte det personlige preget over bilen kan man si. Så med andre ord; i dag stjal jeg en bil littegrann :-)

Da jeg skulle til politiet litt senere på dagen (for å melde meg...neida) fikk jeg derimot prøve meg frem i en varebil. Altså, sidevinduer og stor bakrute var savnet. Jeg knotet som et lite helvete utenfor politistasjonen da jeg skulle komme meg ut av p-plassen. Til slutt tok jeg en råsjans, gønnet på, og vips - ute av p-plassen uten en skramme på noen sin bil. Flink :-) Det faktum at jeg klarte å trykke mer eller mindre ihjel clutchen mens jeg holdt på er bare en liiiten bagatell (det både røyk og luktet brent - hysj). Ellers er jeg en veldig flink sjåfør. Jeg må bare ha rette bilen ;-)

Dette har vært en lang mandag. En veldig blå mandag. Jeg tar derfor kvelden nå, og ønsker i samme slengen dere alle en god natt!

Tusen takk for at nettopp DU tar turen innom her. Det gleder en skriveglad mamma :-)

2 kommentarer:

Hemmelig Beundrer.. sa...

Synes du fortjener å vinne morsomste blogg, jeg ler av innleggene dine hele tiden.. Jeg kjenner bare en som er morsommere enn deg, og det er meg!! Deilig er du også!!

Monica Jensen sa...

Ja, nå lurer jeg fryktelig på hvem denne "hemmelige" beundreren kan være ;) tusen takk! Og det er helt riktig - den som er morsommere enn deg, det er meg :) <3