søndag 15. januar 2012

Valgkampanje 2012

Dæven.

Jeg ble en av de nominerte i år også. Til morsomste mammablogg. Det betyr at jeg må ta meg skikkelig sammen og skrive mye morsomt her inne. På tide å begynne og drite seg ut igjen skjønner jeg. Bulke de fine bilene på jobb, tryne foran store forsamlinger, blø gjennom buksa når jeg har mensen. Ja, dere skjønner tegninga.. Sånt er jo morsomt å lese om, eller..? I værste fall får jeg bestille meg en kjole fra Nelly.com, å satse på at de ved en feiltakelse sender meg bestemors blomstrete gardiner i år også. Det var en "hit" i fjor husker jeg :-)

Så, mine fine lesere (det er nå smiskinga skal begynne), jeg setter enormt pris på om dere vil gi meg deres stemme. Hjelpe meg frem i jakten på gavekortene. For det er det man kan vinne i år, to gavekort til to fine nettbutikker. Det er noe annet enn pasta det, tenker jeg! 

For å stemme går dere inn på denne linken: http://www.foreldremanualen.no/2012/01/mammablogg-awards-2011-avstemming/ Man kan stemme hver dag :-)

TUSEN TAKK 

6 kommentarer:

Inger-Elisabeth sa...

Gratulerer med nominasjonen!:)VEL FORTJENT!
Du trenger ikke stresse med å finne på noe morsomt å skrive, du fortjener nemlig tittelen for hvert eneste blogginnlegg du har!:)
Tror det er sjeldent jeg ikke sitter & småflirer av innleggene dine:)
Du er en fantastisk skriver og jeg tror du er en gledespreder av natur:)
Masse Lykke til, skal stemme:)

Monica Jensen sa...

For en utrolig koselig kommentar. Nå gjorde du meg glad nå :D
Tusen takk for din stemme, setter STOR pris på det :) Klem til deg!

Véronique sa...

Jeg må si at jeg er enig med Inger-Elisabeht :)

Tine sa...

Jeg har stemt. Du ligger godt ann:)

Elisabeth Ingeborg sa...

Gratulere so mykje med nominasjonen! Det e ikkje tvil, det e vel fortjent! Gleda mej til å lese kvart innlegg frå di side, og flira godt kvar gong! Digga bloggen din, og måten du skriv på! Jordnært og humoristisk :) Fortsett det gode arbeidet, vi digga dej ;) (nynna til Sesam Stasjon sin diggesang)
Klem frå Elisabeth

Monica Jensen sa...

Tusen takk, jenter. Setter stor pris på koselige ord og stemmer. Blir faktisk ganske så rørt :) stor klem til dere!