tirsdag 21. februar 2012

Den tiden av året :-)

For to år siden var det ikke snakk om å protestere når jeg kledde opp Teo. Han smilte og var fornøyd samme hva jeg tok på han. På karnevalet i barnehagen i 2010 gikk han derfor utkledd som en ku...eller okse. Verdens fineste og stolteste :-)
Året etter hadde meningene blitt sterkere. Man skulle tro at han ikke var fornøyd med å være en apekatt, men det store problemet her var at han ikke fikk lov å ta bilder selv ;-)

Min lille apekatt på 2 år 

Nå i 2012 satset vi på et nytt dyr. Denne gangen en løve. Han gledet seg til å være løve for da kunne han bite alle sammen. JADA. Jeg forklarte at han bare måtte late som, og ikke bite på ordentlig. Joda, han skulle bite på ordentlig. Deretter påpekte jeg at han var Simba, og Simba er jo snill. Da svarte han med: "Åja, det glemte jeg!". Deretter var vi enige om at han ikke fikk lov å bite, på tross av at han var en løve. Åh, de mange herlige diskusjonene som følger med morsrollen 


I dag dro han ut døren uten løvedrakten på seg. Den hang på armen hans. Jeg fant ut at det betydde ikke mye, ungen min skulle slippe å dra avgårde til barnehagen med tårer nedover kinnet, noe som hadde skjedd hvis jeg hadde "tvunget" han. Nå er det fult liv i barnehagen, og jeg satser på at når han fikk se alle de andre barna var det ok å kle seg ut selv også ;-) Fin er han uansett, løve eller ei 

Ingen kommentarer: