onsdag 29. februar 2012

En god start på dagen

Vår morgen har vært helt fantastisk, på tross av at den startet litt før seks. Jeg har hatt den skjønneste gutten jeg vet om plassert i armkroken min i hele to timer. Vi har sett på Youtube-klipp på iPad'n. Det er ikke ofte han har tid til å ligge sånn lenger, så de gangene han glimter til er det gull verdt :-) 

Han har også lært seg en ny ting i dag. Nemlig å skrive navnet sitt. Han var så stolt, og det var jeg også. Det var en grunn for at vi valgte å gi han så kort navn, og det var fordi vi ønsket å si denne setningen "Jeg har et geni av en sønn, han skriver navnet sitt i en alder av 3 år!" ;-) Vi feiret med pannekakefrokost, før vi dro bort til barnehagen :-)


Da han var levert dro jeg videre til treningsenteret for å menge meg litt med pensjonistene. Da jeg var ferdig satte jeg meg ned i resepsjonen og tok meg en kopp kaffe. Før jeg visste ordet av det hadde bortimot ti pensjonister plassert seg rundt bordet "mitt". Praten gikk i vaskemidler, vonde kropper og ferieprat. Jeg vurderte sterkt å hoppe inn i samtalen, da jeg føler jeg hadde hatt mye å bidra med. Vel, til slutt kom jeg på at jeg er 24 år og tok på meg jakken og forsvant ut døren. Trivelig gjeng da :-)

Da jeg gikk på tredemøllen i dag måtte jeg humre litt. Ved siden av meg var det en dame som så vidt tuslet. Hun hadde solbrillene plassert på hodet, og nystriglet hår. Hun hadde nettopp kommet inn etter en røykepause. Altså, hva er vitsen?! Jeg ser ikke helt poenget med å kaste bort tid på og omtrent stå stille på en tredemølle, for deretter å gå ut og røyke mellom "slagene". Hæ...?! 
Ta med deg en burger og en cola neste gang, så har du noe å gjøre mens du står og ser på alle de andre som trener!

Nå har jeg forresten fått morsdagsgaven som jeg bestilte til meg selv for en stund tilbake. Jeg viser dere senere :-)

Sola skinner. Det er vår i lufta. Jeg liker denne dagen! :-)

2 kommentarer:

Elisabeth Ingeborg sa...

Så utrulig deilig morgen! Det e slik alle morgena skulle ha vore! håpe dokke ha en flott dag :)

Monica Jensen sa...

JA, det var en fantastisk start på dagen :)