onsdag 8. februar 2012

Et skritt frem, to tilbake

Hei tittere!
I går kveld etter det siste blogginnlegget begynte jeg å fryse mer og mer. Tempen steg fort til 39. På grunn av kombinasjonen intense smerter, antibiotika og feber bestemte jeg meg for å ta en telefon til legevakten. På grunn av flere tidligere episoder ser jeg egentlig på lekevakten som totalt udugelig, men jeg tenkte at det var verdt å ta en telefon dit. De ville selvfølgelig ha meg rett inn, slik jeg igrunn hadde regnet med. Der målte de crp'n, som hadde steget. De tok tempen, kjente litt på magen min og sendte meg ut døren med beskjed om å kontakte fastlegen og gynekologen i morgen (altså i dag). 350 kroner fattigere. Vel brukte kroner.......!

I dag fikk jeg hastetime hos gynekologen i Ski. At crp'n stiger og at man får feber når man går på antibiotika er ikke helt vanlig. Spesielt med tanke på at jeg går på en veldig sterk type. Der ble crp'n målt igjen, og den hadde steget enda litt mer. Hun fjernet også spiralen min. Meg og prevensjon er tydeligvis ingen god kombinasjon. Her skal man settes på prøve, og faile gang etter gang. Vel, jeg gir ikke opp. Fra neste måned av tester jeg ut P-ring. Noen med erfaring?? 

For å spore av littegrann. Da jeg skulle hente ut p-ringen på apoteket etter legetimen tror jeg kanskje damen bak disken trodde jeg var litt yngre enn det jeg egentlig er. Tydeligvis ser jeg yngre ut når jeg er hvit i trynet, har hår til alle kanter og føler meg elendig. Tips å ta med seg på veien mot alderdommen.. Eller ikke?! Hun kom nemlig med noen gode ord om å være forsiktig nå i starten av sexlivet mitt, for mange jenter fikk vondt de første gangene. Ok. Jeg har født et barn, jeg, men takk for gode råd! ;-)

Ok. Nå sporer jeg igjen..

Jeg har også fått en ny type antibiotikakur i tillegg til Flagyl. Føler meg nesten som en pillenarkoman. Knipser piller døgnet rundt, med febernedsettende, voltaren og antib. Magen min roper hurra for en herlig cocktailmix..!

Jeg vil avslutte med å rose den snille kjæresten min - igjen ;-) Heldigvis er han en person som overhodet ikke er redd for å si fra om han føler seg urettferdig behandlet eller om det skulle bli for mye. Å vite det roer meg ned. Han gjør de tingene han gjør nettopp fordi han har lyst til å hjelpe meg. Han leverte en storfornøyd Teo i barnehagen i dag, ryddet opp etter frokosten og serverte kaffe på sengen til meg. Akkurat nå som formen hangler slik den gjør merker jeg hvor godt det er å være to. Hvor godt det er å faktisk ta imot litt hjelp. Tusen takk♥ En ekstra takk til gode venninner som stiller opp med råd, gode ord og hjelp, og takk til mamma og pappa som ringer ned telefonen min og sier de kan komme til meg midt på natten om jeg vil det ;-)

Nå skal jeg krype under pleddet. Kjenner feberen er stigende igjen. Jeg skal innrømme at jeg ikke helt liker at  crp'n og feberen er stigende mens jeg går på to sterke antibiotikakurer. Skulle tro det skulle ta knekken på det meste?! Håper formen er i det minste to hakk bedre innen helgens hyttetur. Den har jeg gledet meg til lenge. Selvom jeg kanskje ikke kan være med på alt vil jeg kose meg og nyte livet, ikke bare ligge under dyna. Krysse fingre!


6 kommentarer:

Julie sa...

Uff, masse god bedring! Håper det du blir bra snart!
Forresten, har du prøvd p-pinne? Sånn de stikker inni armen din? Har ikke prøvd det selv, men vet om noen som går på det og trives!
PS! Så koselig at jeg er på sidemenyen din under Fine blogger! Men er det mulig å oppdatere den? Jeg er ikke russ 2011 lenger :P
Vet det var overskrift på bloggen min før, men jeg har fjernet den :/

Anonym sa...

Jeg har ingen erfaring med P-ring, men mye erfaring med p- vakter og Ringveien. Så ta gjerne kontakt hvis du tror det kan hjelpe :-)
Stå på, det årnersæ.

Véronique sa...

Masse god bedring, Monica :)

Så koselig at du har mange folk rundt deg som stiller opp for deg :)

Klem

Monica Jensen sa...

Julie:
Jeg har flere kjente som ikke har vært så fornøyd med P-pinne,og siden jeg reagerer så voldsomt på hormoner tror jeg at jeg skal holde meg unna noe som må "opereres" ut/inn :D

Hvordan får jeg rettet på overskriften din? Skal prøve å fikse det :))

Anonym:
Takk skar'u ha! Jeg tar kontakt neste gang en P-vakt irriterer meg :)

Veronique:
Tusen takk, snuppa :)) Klem

Anonym sa...

Hei Monica:) Jeg har fulgt bloggen din siden din sønn ble født:) Du skriver masse bra, blandt annet om stoffskifte som jeg selv har slitt med :) Jeg vil bare si, uten og kjenne deg at du virker som en utrolig snill, morsom og flott jente som har masse i livet og glede deg over :) Grattis med en kjekk kjæreste:) Han virker som en bra mann :) Keep on smiling og GOD bedring :) Klem fra Linn

Anonym sa...

Jeg vet ikke om det jeg skrev nå kom frem til deg, men uansett, du er en flott jente og jeg sender deg en god bedrings klem og ønsker deg alt godt :) Klem fra Linn fra Oslo